Događanja

17.
studenoga 2019.
Nedjelja u 11:00 sati
Velika dvorana

CHRISTMAS STORY
ZVIJEZDE ZA DJECU

Nedjelja U 11:00
Velika dvorana
Organizator: Adria Media Zagreb d.o.o.
70 kn
90 kn
Ulaznice
70,00 kn
90,00 kn
I ove godine magazin Story organizira koncert namijenjen najmlađima i njihovim obiteljima, druženje koje će spojiti sve generacije i uvesti nas u predblagdansko vrijeme.
Posebnost Christmas Story koncerta razne su pjevačke točke u kojima zvijezde naše estrade nastupaju uz vrhunske zborove u posebnim točkama.
Voditelj ovog koncerta svestrani je Luka Bulić koji će i ovaj put na radost svojih obožavatelja pokazati širinu svoga talenta.
 
Dječji zborovi koji nastupaju ove godine su Zagrebački anđeli, Zagrepčanke i dečki, Kikići Genijalci, a uz njih na stageu će se pojaviti i Lana Jurčević, Zsa Zsa, Marija Husar Rimac, Renata Končić Minea,  David Vurdelja Baby Dooks i Marko Lasić Nered koje će pratiti mali solisti zbora Husar&Tomčić Ivor, Lucija i Tia.
 
Redateljica koncerta, Petra Radin, ovu je priču umjetnički zaokružila zanimljivim kratkim zabavnim filmovima čija je glavna zvijezda Rebeka Moskaljov.
Naravno, tu su i gosti iznenađenja koji će dodatno upotpuniti ovaj bogati program.
 
Osim kvalitetnog druženja, zabave i simboličnog obilježavanja blagdanske sezone, ovaj koncert ima veću poruku i donatorsku priču. Cilj je osvijestiti djecu i roditelje, te sve koji su u doticaju s mladima da je važno živjeti stvarne živote i razvijati stvarne talente. Osvještavamo koliko su najmlađi sve više vezani i često ovisni o novim tehnologijama, društvenim mrežama, a iza toga nerijetko se krije i mnogo nasilja, narušavanja samopouzdanja i stvarnih životnih vrijednosti. Ovim koncertom želimo potaknuti mlade na razvijanje svojih talenata, autentičnost i pametno korištenje društvenih mreža, igrica i tehnologije općenito.
Sve se održava pod geslom „Na manjima svijet ostaje“. Želimo im poručiti da nisu sami i da ih netko sluša, pa tako i vrijedni volonteri Hrabrog telefona koji su tu za sva njihova pitanja i probleme i po pitanju ovisnosti o internetu, zlostavljanja na mrežama ili bilo kakvih loših osjećaja o kojima žele razgovarati. Zato se dio sredstava od prodanih ulaznica donira udruzi Hrabri telefon.
 
Na dan koncerta, već od 10 sati bit će otvoreni zabavni korneri za najmlađe, koji će svoje aktivacije držati i za vrijeme koncerta kako bi mališani sve do 13 sati mogli uživati u tom dodatnom programu i fotografiranju s maskotama.