Događanja

05.
veljače 2019.
Utorak u 20:00 sati
Velika dvorana

ĐANI STIPANIČEV
TO JE TVOJA ZEMLJA

Utorak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Hrvatska liga protiv raka
120 kn
160 kn
200 kn
250 kn
Ulaznice
120,00 kn
160,00 kn
200,00 kn
250,00 kn
Hrvatska liga protiv raka u prigodi 52. godišnjice osnutka i Svjetskog dana borbe protiv raka priređuje gala koncert TO JE TVOJA ZEMLJA u spomen na Vicu Vukova - Kralja hrvatske glazbe koji nas je napustio prije 10 godina.
 
Na koncertu će nastupiti Đani Stipaničev, naš popularni pjevač i kazališni tenor poznat po vokalnim sposobnostima i zvijezda domaćih rock-opera i mjuzikala. Posjetitelji koncerta imat će prigodu čuti i nesumnjivo uživati i u drugim bezvremenskim Vicinim uspješnicama kao što su Mirno teku rijeke, Bodulska balada, Bokeljska noć, Pismo ćali, Dalmatinska elegija, Zvona moga grada i dr. Uz pratnju Revijskoga orkestra Zagrebačke filharmonije, Đaniju Stipaničevu pridružit će se i Radojka Šverko, Tomislav Bralić i - prvi put u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog - Vicina unuka Vita Vukov te klapa Ragusavecchia.
 
Prihod od ovog koncerta namijenjen je radu Hrvatske lige protiv raka i Zajednice pacijenata oboljelih od raka sv. Juraj koja okuplja onkološke bolesnike s brojnim potrebama, a djeluje u sklopu Hrvatske lige protiv raka.