Događanja

18.
siječnja 2020.
Subota u 10:00 sati
Predvorje Velike dvorane

DANI VJENČANJA U LISINSKOM

Subota U 10:00
Predvorje Velike dvorane
Organizator: DOBRA VIBRA KOMUNIKACIJE d.o.o.
15 kn
Ulaznice
15,00 kn
Imate datum vjenčanja i sada vas čekaju ostale stvari - vjenčanica, odijelo, bend, sala, hrana, cvijeće, frizura i dekoracije?

Rezervirajte 18. i 19. siječnja 2020. jer ćemo samo za vas u dvorani Lisinski okupiti sva važna imena iz svijeta vjenčanja. Lisinski će se na jedan vikend pretvoriti u glamurozni događaj na tri kata gdje ćete moći pronaći sve što vam je potrebno za organizaciju svojeg dana iz snova!

Moći ćete pregledati ponudu vjenčanica i svadbenih odijela, izabrati i degustirati svadbene torte, odabrati najboljeg fotografa, poslušati i zaplesati uz svirku bendova UŽIVO te stupiti u kontakt sa zlatarnicama, cvjećarima i hotelima. Očekuju vas frizeri i vizažisti koji će vas profesionalno savjetovati i razveseliti novom frizurom i šminkom, dok će se plesne škole pobrinut da vaš prvi ples prođe bez greške!

Prošetajte hodnicima Lisinskog i upoznajte izlagače na Danima vjenčanja te budite spremni za uzbudljive nagradne igre i brojna druga iznenađenja koja vam pripremamo. Bilo da tražite inspiraciju ili ste spremni isplanirati vjenčanje do detalja, Dani vjenčanja u Lisinskom pravi su događaj za vas.