Događanja

15.
travnja 2019.
Ponedjeljak u 20:00 sati
Velika dvorana

EDDIE IZZARD

Ponedjeljak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Aquarius Records d.o.o.
180 kn
230 kn
260 kn
Ulaznice
180,00 kn
230,00 kn
260,00 kn
Eddie Izzard kreće 2019. na svjetsku turneju novog, novcatog komičarskog showa
 
Eddie Izzard se sprema  2019. godine osvojiti svijet - uvodeći nas u novu internacionalnu komičarsku turneju „ WUNDERBAR ” i najavljujući ponedjeljak, 15.04. u 20 sati u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog kao termin novog susreta s hrvatskom stand up publikom.
 
Prije pet godina s komičarskom turnejom „Force Majeure“ Eddie je nastupio u Zagrebu, Osijeku i Dubrovniku, te je bio prvo veliko ime svjetske stand up scene koje je kročilo u Hrvatsku. Kuriozitet je i činjenica da je to bio prvi stand up nastup u Lisinskom koji je rasprodan u samo tjedan dana. Turneja „ Force Majeure“ ušla je u komičarsku povijest obuhvativši 45 zemalja svijeta, uključujući svih 50 država SAD-a i „progovorivši“ na četiri jezika, postavši tako najobuhvatniji komičarski show ikada.
 
EDDIE se vraća se korijenima s novim showom koji razvija njegov jedinstven, totalno nestvaran pogled na život, ljubav, povijest i teoriju svemira.  „WUNDERBAR“ je započeo svoj život u „La Nouvelle Seine", plutajućem kazalištu na rijeci Seine, gdje je EDDIEe počeo improvizirati predstavu na francuskom. Zatim je proletio zemljama i nastavio razvijati show, improvizirajući u Berlinu, u Njemačkoj. Sada, nakon što ga je izbrusio na engleskom jeziku, Eddie je konačno spreman podijeliti „WUNDERBAR“ sa svijetom.  
 
„Približava se vrijeme kad ću morati otići na kratko kako bih imao politički život. No prije nego što to napravim, želim nastaviti pružati publici širom svijeta najbolje stand-up-comedy predstave  - naročito u vrijeme Brexit-mržnje i Trump-mržnje. Moj novi show je o svemu - počevši od ljudi tijekom posljednjih 100.000 godina  do pasa koji govore i životinja superheroja. Jedva čekam da dođem i vidim svakoga ponovo!“
EDDIE IZZARD
 
Eddie Izzard se ubraja u najcjenjenije svjetske komičare. Izvodio je rasprodane predstave u cijelom svijetu od Shangaia do Mumbaia, uključujući i noći u Madison Square Gardenu i Hollywood Bowlu. Osim na pozornici moguće ga je vidjeti i u brojnim filmovima („Ocean’s 12“, „Ocean’s 13“, „Mystery Men“, „Shadow of the Vampire“, „The Chronicles of Narnia: Prince Caspian“ i dr.) i TV serijama.
 
„Wunderbar" je izvrsno poniranje u nadrealan i fantastičan svijet Eddieja Izzarda.
 
Show može sadržavati izražajan i maštovit jezik, a izvodi se na engleskom.
 
Ulaznice potražite po cijenama 260 / 230 i 180 kn na www.ulaznice.hr, u Aquarius Music Shopu, na blagajni Lisinskog i ostalim prodajnim mjestima iz sustava Ulaznice.hr.