Događanja

05.
ožujka 2019.
Utorak u 20:00 sati
Velika dvorana

GALA KONCERT
MARKO ŠKUGOR

Utorak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Scardona glazbena produkcija d.o.o. Suorganizacija: RTL Muzičko Izdavaštvo d.o.o.
100 kn
130 kn
160 kn
200 kn
Ulaznice
100,00 kn
130,00 kn
160,00 kn
200,00 kn
Marko Škugor ponovo u Lisinskom ususret Danu žena!
 
Gošća: Zorica Kondža

Marko Škugor ponovo dolazi u Lisinski ususret Danu žena! Ovaj izuzetni pjevač svoj je prvi samostalni nastup u Lisinskom održao u ožujku 2018. i rasprodao koncert čak 12 dana unaprijed.

Marko je postigao nevjerojatan uspjeh u samom početku pjevačke karijere, predstavljao je Hrvatsku na Eurosongu kao član "Klape s mora" ("Mižerja"), potom je dvaput pobijedio na Splitskome festivalu ("Devet slova jedne riči" i "Ka' dica") te na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku, najprije samostalno ("Samo ti si"), a godinu kasnije i kao član "Četiri tenora" ("Sve je tvoje"). Publika gladna kvalitetne glazbe i istinskog pjevačkog umijeća hrli na njegove koncerte, a repertoar pjesama, izniman talent i prijateljski odnos prema publici čine njegove koncerte večerima za pamćenje.

"S velikim nestrpljenjem čekam svoj drugi koncert u hramu kulture. Bit će to zaista jedna posebna mediteranska večer, s pomno odabranim repertoarom, fenomenalnom gošćom, ali i brojnim drugim iznenađenjima."

U 2018. godini Marko je u izdanju Scardone predstavio svoj drugi studijski album "Samo s tobom sam upoznao ljubav", nazvan prema njegovom velikom hitu koji je otpjevao s Oliverom Dragojevićem. Marka Škugora publika od milja zove šibenskim Joseom Carrerasom, što samo za sebe govori o njegovim glasovnim sposobnostima. Markovi fanovi već znaju da njegov impresivan vokal oduševljava na svakom nastupu, a stajaće ovacije i pljesak koji ga prati tijekom cijele pjesme postali su dio njegovih izvedbi.

Da Marka publika voli, govori i podatak da je prošle godine imao više od sto nastupa uzduž Hrvatske i Slovenije, a njegove pjesme na YouTubeu broje milijune pregleda.
U vrijeme studija u Zagrebu Marko je pohađao satove pjevanja kod tenora Stojana Stojanova Gančeva, nekadašnjeg prvaka zagrebačke Opere, koji mu je predviđao blistavu opernu karijeru, ali Marku je u srcu ipak bio dalmatinski melos.

Čini se da je dobro odabrao!