Događanja

27.
listopada 2020.
Utorak u 20:00 sati
Velika dvorana

HARI RONČEVIĆ
"OPET ĆU TI DOĆ"
- ODGOĐENO ZA 4. SVIBNJA 2021.

Utorak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
Odgođeno za 4. 5. 2021.
Odgođeno za 4. 5. 2021.
Zbog radova na sanaciji Dvorane od posljedica potresa, koncert je odgođen za 4. svibnja 2021. godine.
 
Kupljene ulaznice za koncert koji se trebao održati 5. svibnja 2020., potom 27. listopada, vrijede i za ovaj termin. Povrat ulaznica moguć je na prodajnom mjestu gdje je ulaznica kupljena isključivo u roku 60 dana od dana promjene termina koncerta - srijede, 23. rujna 2020. godine.
 
 
Hari Rončević, jedan od najboljih kantautora današnjice, nakon tri dosadašnja rasprodana koncerta u Lisinskom, u glazbeni hram ovaj put dolazi s revijskim gudačkim orkestrom.
 
Hari, kojeg publika često naziva majstorom emotivnih stihova, ove godine za vjernu zagrebačku publiku priprema pravi spektakl uz vrhunske gudače. Riječ je o sasvim drugačijem “čitanju” njegovih pjesama jer se uvijek trudi ponuditi nešto novo i vrijedno. S dvadeseteročlanim revijskim gudačkim orkestrom pod ravnanjem Ivana Božičevića, dugogodišnjeg suradnika klavijaturista, Hari radi na novim aranžmanima svojih pjesama.
 
Na repertoaru će se naći i hitovi koji su obilježili Oliverovu karijeru – Moj lipi anđele, Još ovaj put, glazbeni izričaj Doris DragovićZemlja i stina, kao i popularna Aj ća, volin te u izvedbi klape Kampanel
 
Prošla je godina bila slavljenička za Harija jer je obilježio 25 godina iznimno bogate kantautorske karijere, a tim je povodom u izdanju Scardone izišao dvostruki album “Best of – 25 godina” na kojem se nalazi 30-ak najpoznatijih Harijevih pjesama.
 
U slavljeničkom je razdoblju imao nekoliko sjajnih koncerata od kojih se izdvajaju koncert pod zvijezdama na splitskoj tvrđavi Gripe, na kojem su brojne generacije uživale u njegovim pjesmama, i onaj u Zagrebu, u Domu sportova
 
S klapom Cambi (Kaštel Kambelovac) snimio je singl Opet ću ti doć s kojim su se predstavili na Splitskom festivalu. Publika je pjesmu prihvatila na prvo slušanje i zato Harijev ovogodišnji nastup nosi taj naziv. 
 
Organizatori koncerta su Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog i diskografska kuća Scardona