Događanja

23.
svibnja 2017.
Utorak u 20:00 sati
Velika dvorana

HARI RONČEVIĆ U LISINSKOM - "TREĆI PUT"

Utorak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
80 kn
100 kn
120 kn
150 kn
Ulaznice
80,00 kn
100,00 kn
120,00 kn
150,00 kn

Uđite u svijet romantičnog Mediterana i budite dio još jednog nezaboravnog glazbenog užitka na koncertu Harija Rončevića, 23. svibnja u Lisinskom!

Međusobna ljubav jednog od naših najistaknutijih i najpopularnijih splitskih kantautora i zagrebačke publike traje već godinama. Vrhunac je koncert, kojim jedinstveni dalmatinski šarmer i romantičar Hari Rončević, časti svoje obožavatelje u hramu glazbe, Dvorani Vatroslava Lisinskog.

Ovo je treći put kako će Hari nastupiti u ovom prekrasnom ambijentu, a prvi njegov nastup ovjekovječen je na jedinstvenom live albumu 'Kad zapiva Dalmacija'.

'Izuzetno se veselim predstojećem koncertu, jer nije jednostavno napuniti Lisinski tri puta, što na neki način govori i o mojoj kvaliteti. Uvijek su to bili rasprodani koncerti, izuzetno emotivne atmosfere sa divnom publikom te se nadam kako će se isto ponoviti i ovoga puta.', kazao nam je ovom prigodom Hari.

Od svojih početaka daleke 1994. godine i legendarnog 'Getanina', koncerti Harija Rončevića posebne su glazbene priče koje se trebaju doživjeti. Bilo da nastupa uz podršku klapa ili pak gudačkog orkestra, kako je bilo i proteklog puta u Lisinskom, riječ je zaista  o glazbenim čarolijama. Kako to izgleda uvjerite se na primjeru još jednog Harijevog hit singla 'Kad bi se moga rodit, za koji je video spot sniman upravo u Lisinskom.

Članovi HAK-a ostvaruju 20% popusta pri kupnji ulaznica.