Događanja

23.
prosinca 2019.
Ponedjeljak u 20:00 sati
Velika dvorana

HARLEM GOSPEL CHOIR
VELIKI BOŽIĆNI KONCERT

Ponedjeljak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: RTL muzičko izdavaštvo d.o.o.
190 kn
215 kn
250 kn
300 kn
Ulaznice
190,00 kn
215,00 kn
250,00 kn
300,00 kn
 
Allen Bailey Production poziva vas da se pridružite pravom blagdanskom raspoloženju uz Harlem Gospel Choir, koji će nam ove zime prirediti nezaboravan koncert. Između ostalog, izvest će i repertoar najpoznatijih božićnih (Silent Night, God Bless the Child), crnačkih duhovnih pjesama (Happy Day, Amazing Grace) te posvetu glazbenom opusu legendarnog Princea.
 
Harlem Gospel Choir osnovan je 1986. u njujorškom Harlemu; utemeljitelj zbora Allen Bailey uspio je svoje, tada već više od dva desetljeća dugo iskustvo u zabavnoj industriji, oplemeniti osnivanjem zbora Harlem Gospel Choir kojim je spojio svoje aspiracije prema talent menadžmentu, kazališnoj produkciji i prikupljanju novčanih priloga u humanitarne svrhe.
 
Bailey je godinama bio promotor i suradnik slavnih umjetnika kao što su Lionel Ritchie & the Commodores, Prince, Michael Jackson i Isaac Hayes, a njegov utjecaj u zabavnoj industriji utjecao je i na razvoj zbora. Tijekom dugogodišnje karijere, zbor je surađivao s najvećim zvijezdama popa kao što su U2, The Chieftains, Diana Ross, Whoopi Goldberg, Harry Belafonte, Dixie Hummingbirds, Jimmy Cliff, Lyle Lovett, Lisa Marie Presley i mnogi drugi. Interpretacijom pop-uspješnica uspjeli su pridobili naklonost široke publike, neovisno o vjerskim i drugim uvjerenjima.
 
Harlem Gospel Choir prva je postava zbora koja je u 24 godine postojanja obišla gotovo cijeli svijet u želji da svoje poruke ljubavi i mira podijele s tisućama ljudi različitih kultura. Njihova je misija promovirati afroameričku kulturu kroz gospel, što svojim dinamičnim nastupima i uspijevaju.
 
Više informacija o izvođaču potražite na internetskoj stranici www.harlemgospelchoir.com, a sve novosti vezane uz koncert bit će objavljene na stranici www.music.rtl.hr.