Događanja

08.
studenoga 2020.
Nedjelja u 20:00 sati
Velika dvorana

HIT KOMEDIJA
KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT

Nedjelja U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Music Time j.d.o.o.
120 kn
Ulaznice
120,00 kn
REGIONALNA HIT KOMEDIJA ‘’KAKVA TI JE ŽENA,TAKAV TI JE ŽIVOT’’ zbog velikog interesa ponovo dolazi u Lisinski!
 
Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace "Kakva ti je žena, takav ti je život" osvaja regiju! 
 
Ulaznice za premijere u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Splitu i Beču rasprodane su u tren oka, a oduševljena publika u svakom je gradu tražila ulaznicu više. 
 
Za nepunih godinu dana igranja predstave, Dragan Marinković Maca napunio je 50-ak dvorana širom regije te je predstavu pogledalo više od 70,000 ljudi. 
 
Brojna publika u regiji  uživa u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici. Igranje je često prekidano aplauzima, a publika je jedva čekala svaki sljedeći monolog.
 
Priča o čovjeku koji se odmah nakon razvoda zaputi u kafanu, a nakon što ga žena izbaci iz kuće, odluči s publikom podijeliti svoju životnu priču, naišla je na oduševljenje. Ova predstava je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara. 
 
"To je tema koja se tiče svih nas, prožeta je mnoštvom emocija, bez obzira na to što publiku u nekom trenutku dovede do suza. Priča oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo", kazao nam je Marinković uoči sarajevske premijere. 
 
„Kakva ti je žena, takav ti je život“ predstava je koja izaziva bolove u trbuhu te veliku količinu suza od smijeha, a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog smijeha. Volimo li da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi i samu vezu? Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na vječita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.
Ovo je predstava koja će Vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnima. 
 
Ulaznice su dostupne preko sustava Eventim, Ulaznice.hr te na blagajni Lisinskog.
Popust od 10 % ostvaruje se gotovinskim plaćanjem. Pravo na popust ostvaruju i umirovljenici i studenti.