Događanja

24.
veljače 2020.
Ponedjeljak u 20:00 sati
Velika dvorana

HIT KOMEDIJA
KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT - RASPRODANO

Ponedjeljak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Music Time j.d.o.o.
80 kn
100 kn
120 kn
Ulaznice
80,00 kn
100,00 kn
120,00 kn

Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace Kakva ti je žena, takav ti je život osvaja regiju. Ulaznice za premijere u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Splitu i Beču rasprodane su “u tren oka”, a oduševljena je publika u svakom gradu tražila ulaznicu više.

Za nepuna dva mjeseca igranja predstave, Dragan Marinković Maca napunio je tridesetak dvorana širom regije te je predstavu pogledalo više od 40 000 ljudi.

Brojna publika u regiji uživa u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način, Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici na način da priča priču o čovjeku koji se odmah nakon razvoda i nakon što ga žena izbaci iz kuće zaputi u kafanu, i odluči s publikom podijeliti svoju životnu priču. Igranje je često prekidano aplauzima, a publika je ushićeno isčekivala svaki njegov sljedeći monolog. Ova hit komedija ujedno je i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.

“Priča oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo", kazao nam je Marinković uoči sarajevske premijere.

Kakva ti je žena, takav ti je život predstava je koja izaziva bolove u trbuhu te veliku količinu suza od smijeha, a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog naprezanja. Volimo li da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi i samu vezu?  Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na vječita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Ovo je predstava koja će Vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnima.

Popust od 10 % na gotovinsko plaćanje ostvaruju umirovljenici i studenti.