Događanja

01.
prosinca 2019.
Nedjelja u 10:00 sati
Velika dvorana

JACQUES HOUDEK
KAD SI SRETAN
NAJLJEPŠE DJEČJE PJESME
RASPRODANO

Nedjelja U 10:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
100 kn
Ulaznice
100,00 kn
Dječje pjesmice za velike i male!
 
Hrvatski The Voice – Jacques Houdek vraća se u Lisinski ekskluzivnim programom za klince i klinceze Kad si sretan!
 
Klinci novoga tisućljeća zasigurno će pamtiti posebno za njih osmišljen i snimljen album Kad si sretan i najljepše dječje pjesme u izvedbi omiljenog im Jacquesa. U bezvremenskim hitovima za djecu Nije lako bubamarcuZeko i potočićKad si sretanKad se male ruke slože...  i neponovljivim Jacquesovim izvedbama, ni današnji najmlađi naraštaji ne prestaju veselo uživati.
 
Album Kad si sretan i nakon četrnaest godina još uvijek je najprodavaniji album za djecu novoga tisućljeća i dosegao je dijamantnu nakladu, a u sklopu dječjeg programa Jacques djecu i njihove roditelje uvijek razveseli i velikim hitovima za djecu sa svojega drugog albuma Idemo u zoološki vrt koji je osvojio diskografsku nagradu Porin za najbolji dječji album, a s kojega su pjesme Idemo u ZooVodaMišić Janko... postale omiljene nekim novim klincima!
 
Očekuje nas jedinstveni glazbeni doživljaj za mališane, ali i njihove roditelje, koji se već nekoliko godina zaredom tradicionalno u prosincu održava u Lisinskom!
 
Gosti: 
Endi, Roko, Sveti Nikola, Talent studio M

20% popusta za skupni posjet (više od 15 ulaznica). Djeca do 3 godine koja sjede u krilu roditelja imaju besplatan ulazak.