Događanja

02.
prosinca 2018.
Nedjelja u 10:00 sati
Velika dvorana

JACQUES HOUDEK
KAD SI SRETAN
NAJLJEPŠE DJEČJE PJESME - RASPRODANO

Nedjelja U 10:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
90 kn
Ulaznice
90,00 kn
Hrvatski The Voice – Jacques Houdek nakon velikog prošlogodišnjeg uspjeha i dvije rasprodane dvorane ponovno se vraća u Lisinski ekskluzivnim programom za klince i klinceze KAD SI SRETAN!
 
Klinci novoga tisućljeća zasigurno će pamtiti posebno za njih osmišljen i snimljen album Kad si sretan i najljepše dječje pjesme u izvedbi omiljenog im Jacquesa. U bezvremenskim hitovima za djecu Nije lako bubamarcu, Zeko i potočić, Kad si sretan, Kad se male ruke slože...  i neponovljivim Jacquesovim izvedbama, i današnji najmlađi naraštaji ne prestaju veselo uživati.
 
Album Kad si sretan i nakon trinaest godina još uvijek je najprodavaniji album za djecu novoga tisućljeća i dosegao je dijamantnu nakladu, a u sklopu dječjeg programa Jacques djecu i njihove roditelje uvijek razveseli i velikim hitovima za djecu sa svoga drugoga albuma Idemo u zoološki vrt koji je osvojio diskografsku nagradu Porin za najbolji dječji album, a s kojega su pjesme Idemo u Zoo, Voda, Mišić Janko... postale omiljene nekim novim klincima!
 
Očekuje nas jedinstveni glazbeni doživljaj za mališane, ali i njihove roditelje, koji se već nekoliko godina zaredom tradicionalno u prosincu održava u Lisinskom!
20% popusta skupnim posjetima (više od 15 ulaznica). Djeca do 3 godine koja sjede u krilu roditelja imaju besplatan ulazak.