Događanja

27.
veljače 2019.
Srijeda u 20:00 sati
Velika dvorana

KLAPA RIŠPET - "JOŠ SU PRSTI ZAPLETENI"
DRUGI TERMIN
RASPRODANO

Srijeda U 20:00
Velika dvorana
Organizator: RTL MUZIČKO IZDAVAŠTVO
100 kn
130 kn
160 kn
190 kn
Ulaznice
100,00 kn
130,00 kn
160,00 kn
190,00 kn
Rasprodano!
 
Klapa Rišpet, jedna od naših najpopularnijih klapa, održat će svoj prvi veliki zagrebački koncert u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Ova vijest će zasigurno razveseliti sve ljubitelje klapske pjesme, te će ovaj koncert zasigurno osvojiti srca zagrebačke publike. Doživite noć ljubavi i zajedno s klapom Rišpet otplovite na valovima emocija jer će vam ova noć zasigurno ostati u lijepom sjećanju. 'Dalmatinski slavuji', kako ih od milja zove publika, spremaju emotivan koncert, te je ova noć idealna za sve zaljubljene, ali i za sve prijateljice koje žele pobjeći od obaveza i uživati u pravom ženskom izlasku.
 
Klapa Rišpet poznata je i po tome da je legenda hrvatske estrade Mišo Kovač s njima otpjevao jednu od njihovih prvih pjesama Sunce mi od tebe dolazi. Budući da su se uz pjesme klape Rišpet zaljubili mnogi ljubavni parovi i otplesali svoje prve svadbene plesove, nesumnjivo je da će se tražiti ulaznica više. Glazbeni gosti su Doris Dragović i Jelena Rozga s kojima će klapa Rišpet otpjevati i svoje duete Jedina jubav mog života i Prsti zapleteni koji će probuditi najljepša sjećanja i stvoriti nezaboravne uspomene. Pjesme Mislim samo na teŠta mi ljube oćeš kazatPrsti zapleteni i Fališ mi'+, zajedno su na YouTubeu pregledane preko 20 milijuna puta.
 
Klapa Rišpet osvojila je i Splitski festival 2013. godine s pjesmom Ćaća, te su nagradom Cesarica u kategoriji 'Hit godine klapske glazbe' za pjesmu Reći ćeš mi fala pobijedili 2017. godine, a u istoj kategoriji pobjedu su odnijeli i prošle godine s pjesmom Šta mi ljube oćeš kazat.
 
SUDIONICI
Klapa Rišpet, Doris Dragović i Jelena Rozga