Događanja

25.
veljače 2020.
Utorak u 20:00 sati
Velika dvorana

KLAPA RIŠPET U LISINSKOM
RASPRODANO

Utorak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: RTL music
100 kn
130 kn
160 kn
190 kn
Ulaznice
100,00 kn
130,00 kn
160,00 kn
190,00 kn
Klapa Rišpet, jedna od naših najpopularnijih klapa, održat će svoj drugi veliki zagrebački koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinkskog. Ova će vijest zasigurno razveseliti sve ljubitelje klapske pjesme, te će ovaj koncert zasigurno osvojiti srca zagrebačke publike. Doživite noć ljubavi i zajedno s klapom Rišpet otplovite na valovima emocija jer će vam ova noć zasigurno ostati u lijepom sjećanju.
'Dalmatinski slavuji', kako ih odmilja zove publika, spremaju emotivan koncert, idealan za sve zaljubljene, ali i za sve prijateljice koje žele pobjeći od obveza i uživati u pravom ženskom izlasku.
 
Klapa Rišpet poznata je i po tome da je legenda hrvatske estrade Mišo Kovač s njima otpjevao jednu od njihovih prvih pjesama, Sunce mi od tebe dolazi. Budući da su se uz pjesme klape Rišpet zaljubili mnogi ljubavni parovi i otplesali svoje prve svadbene plesove, nesumnjivo je da će se tražiti ulaznica više.
 
Pjesme Mislim samo na te, Šta mi ljube oćeš kazat, Prsti zapleteni i Fališ mi, zajedno su na YouTubeu pregledane preko 20 milijuna puta.
Klapa Rišpet osvojila je i Splitski festival 2013. godine s pjesmom Ćaća, te su nagradom Cesarica u kategoriji 'Hit godine klapske glazbe' za pjesmu Reći ćeš mi fala pobijedili 2017. godine, a u istoj kategoriji pobjedu su odnijeli i 2018. godine s pjesmom Šta mi ljube oćeš kazat.
Započnite 2020. godinu uz najljepše klapske pjesme te osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme.