Događanja

23.
veljače 2019.
Subota u 20:00 sati
Velika dvorana

LISINSKI PLEŠE POD MASKAMA
PSIHOMODO POP

Subota U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
120 kn
Ulaznice
120,00 kn
Deset godina fašničke tradicije u Lisinskom slavimo uz kultni rock-band PSIHOMODO POP i brojna događanja i aktivnosti unutar Dvorane!
Okruglu godišnjicu Lisinskog pod maskama okrunjujemo vrhunskom karnevalskom zabavom u svim prostorima Koncertne dvorane!
 
Izvođači:
 
DISCO MAGIC Band splitski je glazbeni projekt bogatog scenskog nastupa, neobičnih kostima i perika, s plesačicama i članovima benda osebujnih imena koji su bili voljni zamijeniti privatni život za život disco-funky-glam zvijezda!
Stick Le Freak, Burning Bob Patterson, Disco Rocket Dan, Boogie Washington, Cool Daddy Jackson i jedinstvena Sugarlove koja svojim glasom slama kristalne disco kugle misionari su dobrih vibracija koji vraćaju osmijehe na lica!
 
Mak Teatar uz brojne predstave, organizira i razne zabavne interaktivne programe koje osmišljavaju i izvode vrhunski zabavljači, akrobati, žongleri i klauni! Gegovi, trikovi, iluzija, vještine, šareni kostimi, dinamična glazba, odlična režija, kvalitetni scenarij i koreografija… sve to i više čini njihove programe uzbudljivima i privlačnima, u što ćete se uvjeriti i u Lisinskom!
 
Iluzionist Catarza od iluzije i za iluziju živi svaki dan. Za njega je mađioničarstvo oblik katarze koja je potaknuta snažnim vizualnim dojmom koji on ne čuva škrto, već ga rado dijeli sa svojom publikom.
 
Zaigrani kolektiv Cirkorama promiče cirkusku umjetnost i vještine kroz performanse, predstave, ulične akcije, edukacije i druga događanja, a u Lisinski dovodi profesionalce, rekreativce i zaljubljenike u žongliranje, hodanje na štulama, akrobacije, klaun tehnike, dobru zabavu i veselje općenito!
 
Zagrebačke mažoretkinje simbol su Zagreba i najbolji europski sastav mažoretkinja koji ne treba posebno predstavljati. Nijedno slavlje, a tako ni maskenbalsko, nije potpuno bez Zagrebačkih mažoretkinja!
 
Da bi karnevalska atmosfera bila potpuna, pobrinut će se najbolja brazilska grupa u Europi - baletna grupa Brasil Bahia Showžongleri Huzjak, klaun Cuni Zagiland s dvorcem na napuhavanje i zabavnim aparatima unutar dvoranskog prostora!
 
Glazbeni potporanj je DJ King Kong.
 
 
Za najbolje maskirane posjetitelje, kao i uvijek, osigurali smo bogate nagrade:
 
Maroon 5 – Prag 3 dana – 2 aranžmana (smještaj, prijevoz, ulaznica FAN PIT) daruje svikoncerti.eu
 
Bon Jovi – Klagenfurt 1 dan – 2 aranžmana (prijevoz, ulaznica PARTER) daruje svikoncerti.eu
 
Vikend besplatnog korištenja automobila Crossland X  daruje Autowill
 
6 x „SPA cijeli dan“ paket daruje Aquapark Adamovec
 
500 kn kupon za kupnju na web shop-u www.zutiklik.hr daruje Hrvatska pošta
 
Promo paketi Podravke