Događanja

21.
travnja 2018.
Subota u 10:00 sati
Mala dvorana

LUKA VIDOVIĆ:
MAGIC SHOW ZA CIJELU OBITELJ PROLJETNA ČAROLIJA

Subota U 10:00
Mala dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
70 kn
Ulaznice
70,00 kn
Dragi mali i veliki!          
        
Ponovno nam u Lisinski dolazi naš najdraži mađioničar - Luka Vidović sa svojom nezaboravnom predstavom „Magic show za cijelu obitelj“,  kojom je razveselio svoju publiku nebrojeno puta tijekom svoje bogate karijere!
 
Proljeće je idealno vrijeme za veselje, zabavu i smijeh stoga ovo proljeće dođite u Lisinski i zabavite se na najljepši mogući način – uz proljetne čarolije i puno smijeha!
 
„Magic show za cijelu obitelj“ je urnebesno smiješna, zabavna i interaktivna mađioničarska predstava koja je namijenjena zabavi cijele obitelj.
 
Lukin izrazit talent za rad sa djecom, njegov odličan smisao za humor, dopadljiv karakter, pozitivna energija kojom zrači te vrhunske zabavljačke sposobnosti su razlozi zbog kojih ćete veselje i radost ove predstave pamtiti cijeli život!
 
„Magic show za cijelu obitelj“ fantastična je predstava koja je od početka do kraja ispunjena smijehom, zabavom, humorom te nevjerojatnim trikovima!
 
Možda baš vaše dijete Luka izabere iz publike i pozove na pozornicu da ga pretvori u pravog malog čarobnjaka, koji će mu pomoći pri izvođenju trikova!
 
Dođite! Vidimo se! 
20% popusta za grupni dolazak (15 ulaznice i više)