Događanja

29.
travnja 2020.
Srijeda u 20:00 sati
Velika dvorana

MARINA TOMAŠEVIĆ -
MOJIH 35 GODINA - ODGOĐENO

Srijeda U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
Odgođeno
Odgođeno
Koncert je odgođen. Novi termin bit će objavljen uskoro, a kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin.
 
Povrat novca za kupljene ulaznice vrši se na mjestu gdje je ulaznica i kupljena: na blagajni Lisinskog - od utorka, 14. travnja ili na ulaznice.hr, odnosno na podrska@ulaznice.hr.
 
Organizator zahvaljuje na razumijevanju.
 
Kad nečija karijera traje četrdesetak godina, teško je izdvojiti pjesmu ili trenutak u karijeri koji najviše odredi pojedinog pjevača.
Marina Tomašević rođena je u Kumanovu, gdje joj je otac bio privremeno zaposlen, a odrastala je u Zadru. Još kao četverogodišnja djevojčica, s roditeljima se vraća u Zadar. Nakon 15 godina bavljenja glazbom i pjevanja s bendovima i kao solistica, 1989. godine, na poziv Tomislava Ivčića, njezinog dugogodišnjeg prijatelja i mentora, odlazi u Zagreb, gdje započinje njezin diskografski rad. Prošle je godine objavljen Marinin album "The best of collection". Uz glazbu, zaljubljena je i u slikarstvo, a nedavno je ostvarila i status slobodnog umjetnika za likovno stvaralaštvo.
 
Na  koncertu će gostovati brojni umjetnici: 
 
Klapa MASLINA 
Jacques Houdek 
Antonella Malis 
Goran Grgić 
Šima Jovanovac 
Matko Jelavić   
Ive Županović 
Grupa FORUM
Calypso
TS Žeteoci

 

Pravo na 30 % popusta na cijenu ulaznice ostvaruju grupe (15 osoba i više), osobe s invaliditetom, učenici, studenti i umirovljenici.