Događanja

10.
prosinca 2020.
Četvrtak u 19:30 sati
Velika dvorana

MASSIMO U LISINSKOM
#koncertnatvojnačin

Četvrtak U 19:30
Velika dvorana
Organizator: music time j.d.o.o.
150 kn
Ulaznice
150,00 kn
Naš najnagrađivaniji pjevač održava ekskluzivni koncert za 500 gledatelja, a spektakl će ući u povijest jer je prvi popularni koncert koji se održava i virtualno!
 
Massimo ruši granice - koncert koji spaja stvarno i virtualno
 
Ovaj koncert Massima bit će zapamćen kao prijelomni trenutak na domaćoj sceni. Naime, Tvrtka Music Time u suradnji s Aquarius Records i Entriom predstavlja prvi koncert popularne glazbe koji će se održati na dvije platforme - u stvarnom i virtualnom svijetu.
 
U prodaji su ulaznice za spektakl u Lisinskom, a jednako atraktivan show bit će dostupan i svima onima koji neće biti u prilici fizički doći na koncert. Poseban tim kamermana, redatelja, majstora za svjetlo i drugih stručnjaka pobrinut će se da publika kod kuće sudjeluje u još neviđenom spektaklu.
Od petka, 13. studenoga, u prodaji je ograničen kontingent od samo 500 sjedećih ulaznica s kojima gledatelji mogu nazočiti spektaklu u Lisinskom. Od 20. studenoga u prodaji su ulaznice za virtualni koncert. Virtualne ulaznice omogućit će svima onima koji neće moći doći u Lisinski da provedu nezaboravnu večer u vlastitom aranžmanu. U pidžami, večernjoj toaleti, s obitelji ili kućnim ljubimcem, svi obožavatelji Massima i dobre glazbe dobit će jedinstveni pristup ovom spektaklu.
 
"Počašćen sam što sam dobio priliku biti dijelom ove posebne priče. Sudjelovati u ovom pionirskom događaju zaista je nešto jedinstveno. Veselim se stati pred 500 gledatelja u prekrasnom Lisinskom, ali isto tako posebno me raduje što ćemo za gledatelje kod kuće prirediti poseban show. Kamere, svjetla, režija, ton i video majstori pobrinut će se da svi kod kuće uživaju u vrhunskom spektaklu. Koncert će se istovremeno prenositi do vaših domova tako da ćete u stvarnom vremenu svjedočiti povijesti. Ovakvi eventi, koji spajaju stvarno i virtualno, s obzirom na situaciju u svijetu i kod nas, budućnost su našeg posla, jer jedino na taj način našu glazbu možemo približiti široj publici", rekao je Massimo.
 
I za goste u dvorani i za virtualne posjetitelje Massimo priprema brojna iznenađenja, a s obzirom na limitirani broj ulaznica za sjedeća mjesta u Lisinskom, svima onima koji žele doći u dvoranu, savjetujemo da svoje ulaznice nabave što prije.
Ulaznice za fizički i virtualni koncert dostupne su preko sustava Entrio, a ulaznice za sjedeća mjesta u dvorani možete potražiti i na blagajni koncertne dvorane Lisinski. 
 
ŠTO JE VIRTUALNI KONCERT I KAKO KUPITI VIRTUALNU ULAZNICU?
· Virtualni koncert je nadogradnja i proširenje fizičkog događaja koji vam omogućuje potpuno novo iskustvo i sudjelovanje na događaju iz udobnosti vlastitog doma
· Virtualnom koncertu možete pristupiti iz svih dijelova svijeta
· Virtualnu ulaznicu kupujete na www.entrio.hr - sam proces kupovine jednak je kupovini ulaznice za fizički događaj
· Po završetku kupovine, umjesto uobičajene ulaznice, na e-mail vam stiže link, odnosno poveznica za direktno uključenje u virtualni koncert
· Jednim klikom spajate se u live prijenos – ulazak na koncert nikada nije bio brži!
· Pratite koncert bez fizičke distance, bez maske, iz susjedne zemlje, uz dobru čašu vina, kokice, svoju bolju polovicu, u svojoj dnevnoj sobi, s kućnim ljubimcem... Kako god poželite, jer ovo je #koncertnatvojnačin.
Cijena ulaznice do 20. 11. iznosi 150 kn. Nakon toga datuma, cijena iznosi 170 kn. 10 % popusta na gotovinsko plaćanje te za umirovljenike i studente.