Događanja

15.
listopada 2019.
Utorak u 20:00 sati
Velika dvorana

MOZARTINE
20 GODINA KLASIKE I HITOVA

Utorak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
80 kn
100 kn
120 kn
Ulaznice
80,00 kn
100,00 kn
120,00 kn
Mozartine pripremaju pjevački spektakl za svoj rođendan!
 
Pjevački studio Mozartine, koji je davne 1999. godine osnovala dirigentica Sonja Rem, ove godine slavi 20. obljetnicu postojanja.
 
Uz goste iznenađenja, koncert će biti podijeljen u dva dijela - u prvom će se predstaviti sedam dječjih zborova i djevojački zbor koji će u skladu s tradicijom studija izvesti klasični repertoar, a u drugom će dijelu nastupiti Ex-Mozartine, zbor BoysVoice i Musical zbor Webber koji će izvesti obrade popularnih hitova strane i hrvatske glazbe. Zborove će kroz koncert pratiti orkestar Acoustic Project, koji će u drugom dijelu biti pojačan i bendom.
 
Danas studio broji čak 11 zborskih sastava, od čega 7 dječjih zborova (Chopinine, Raveline, Scarlattine, Papandopuline, Schubertine, Vivaldine, Bachovine) na 7 različitih lokacija u gradu. Njima se svakako treba pribrojiti i najstariji zbor u studiju – Djevojački zbor Mozartine, te zbor dječaka BoysVoice i Musical zbor Webber, kao poseban ansambl unutar studija sastavljen od djece koja osim pjevačkog talenta, razvijaju i talent za ples i glumu.
 
Sastav Ex-Mozartine snimio je nekoliko uspješnih hitova s poznatim imenima estrade, a sastoji se od bivših članica studija koje kroz Mozartine i dalje ostaju u doticaju sa svojom najvećom ljubavi - glazbom. Time Mozartine brojčano slovi za najveći pjevački studio tog tipa u Hrvatskoj, ali i šire, te Vas punog srca pozivaju da s njima proslavite ovu važnu obljetnicu!