Događanja

15.
prosinca 2018.
Subota u 20:00 sati
Velika dvorana

PIAF! THE SHOW

Subota U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
200 kn
250 kn
300 kn
330 kn
Ulaznice
200,00 kn
250,00 kn
300,00 kn
330,00 kn
Slavlje života legendarne Edith Piaf
 
Premijerno uprizoren 2015., program u režiji kazališnog diva, Gila Marsallea, uz nastup Anne Carrere, mlade francuske umjetnice koja je prozvana "jedinom legitimnom nasljednicom Edith Piaf", inspiriran je nagrađivanim filmom "La Vie En Rose". U dva čina u trajanju od 45 minuta, ispričana je priča o životu pariške dive uz izvedbu njezinih nezaboravnih hitova, uz posebnu scenografiju i videoprojekcije u kojima su se našle nikada prije objavljene fotografije poznatih lokacija najromantičnijeg svjetskog grada iz doba Edith Piaf.
 
"Dugo vremena već radim u show biznisu, na pozornici i iza nje, dvadeset i pet godina putujem svijetom. No, do današnjeg dana, Anne Carrere je bilo i ostalo moje najveće umjetničko otkriće. Ona je dijamant prepun prirodnog talenta!" o glavnoj akterici programa izjavio je Gil Marsalla, također veliki obožavatelj rada Edith Piaf. Karizmatična i izuzetno talentirana, Anne Carrere glazbenu je karijeru počela graditi od ranih tinejdžerskih dana, a osim pjevanja, učila je glumu i ples u kojem pokriva razne stilove uključujući i modernu inačicu jazz glazbe.
 
Najpoznatija izvedba Piaf! The Show dogodila se početkom prošle godine kada je trijumfalno izvedena u Carnegie Hallu, u sklopu proslave šezdeset godina koncerta Edith Piaf na istoj lokaciji, 1957. Već sada imaju zakazano preko četiri stotine nastupa u Europi, Aziji, SAD-u, Kini, Japanu i ostalim dijelovima svijeta.
 
Preko milijun prodanih ulaznica u više od pedeset zemalja - ne propustite PIAF! THE SHOW - glazbeno slavlje života i glazbe legendarne francuske pjevačice Edith Piaf.
 
"Najbolja predstava ikad postavljena o karijeri Edith Piaf!" Charles Aznavour 
"… Glas Anne Carrere nevjerojatnom lakoćom izvodi visoke tonove i proizvodi veličanstven učinak … !" The Guardian, London
"… Anne Carrere čudesno dočarava dušu i boju glasa Edith Piaf…!" New York Times