Događanja

05.
travnja 2020.
Nedjelja u 11:00 sati
Velika dvorana

PROLJETNI EN TEN TINI U LISINSKOM
- ODGOĐENO ZA 7. LIPNJA

Nedjelja U 11:00
Velika dvorana
Organizator: RTL muzičko izdavaštvo d.o.o. i Menart d.o.o.
Odgođeno za 7. lipnja
Odgođeno za 7. lipnja
Prema preporuci Ministarstva zdravstva, program je odgođen, a novi će datum održavanja biti 7. lipnja. Kupljene ulaznice vrijede i za novi termin događanja. 
 
Povrat novca za kupljene ulaznice vrši se na mjestu gdje je ulaznica i kupljena: na blagajni Lisinskog - od utorka, 14. travnja ili na ulaznice.hr, odnosno na podrska@ulaznice.hr. 
 
Organizator zahvaljuje na razumijevanju.
 
 
 
Koncertni spektakl za vaše najmlađe kojim se nastavlja tradicija En ten tini koncerata za koje se tražila ulaznica više. I ove vas godine očekuju veseli i raspjevani dječji zborovi, mali solisti, plesne skupine i super cool plesne točke. Gost pjevač ove će godine biti Bojan Jambrošić uz slatke najave naših voditelja. 
 
Zborovi Allegro, Crescendo, Smješak, Lucija Eterović i plesni klub B plan samo su neki od izvođača koji će vas zabavljati poznatim pjesmicama i brojalicama te vam nedjeljno prijepodne učiniti nezaboravnim.
 
Ne propustite se pripremiti i zagrijati uz najnovije izdanje: knjižica + CD "En ten tini – Pjevajmo i učimo".
Vidimo se!
 
 
Za djecu do 3 godine koja sjede odrasloj osobi u krilu ulazak je besplatan. Ulaznicu ne plaćaju ni osobe u invalidskim kolicima uz pratnju koja je dužna kupiti ulaznicu.