Događanja

07.
lipnja 2020.
Nedjelja u 11:00 sati
Velika dvorana

PROLJETNI EN TEN TINI U LISINSKOM
- OTKAZANO

Nedjelja U 11:00
Velika dvorana
Organizator: RTL muzičko izdavaštvo d.o.o. i Menart d.o.o.
Otkazano
Otkazano
Koncert je otkazan.
 
Povrat novca za kupljene ulaznice vrši se na mjestu gdje je ulaznica i kupljena: na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, od ponedjeljka do petka od 10 do 20 sati ili internetskim putem na ulaznice.hr, odnosno na podrska@ulaznice.hr. 
 
Organizator zahvaljuje na razumijevanju.

Koncertni spektakl za najmlađe  „Proljetni En ten tini u Lisinskom“, koji se trebao održati 5. travnja 2020., prebačen je na 7. lipnja, sukladno preporuci Stožera civilne zaštite.

Već kupljene ulaznice vrijede i za novi datum, a one kupce koji žele povrat novca, molimo da se jave na info mail podrska@ulaznice.hr ili na blagajnu Lisinskog, ovisno gdje su ulaznice kupljene.

I u lipnju vas očekuju najavljeni veseli i raspjevani dječji zborovi, mali solisti, plesne skupine i super cool plesne točke. Gost pjevač ove će godine biti Bojan Jambrošić uz slatke najave naših voditelja.

Zborovi Allegro, Crescendo, Smješak, Zagrepčanke i dečki, Zagrebački anđeli, Lucija Eterović i Plesni klub Pinokio zabavljat će vas s poznatim pjesmicama i brojalicama te će vam nedjeljno prijepodne učiniti nezaboravnim!

Ne propustite se pripremiti i zagrijati uz najnovije izdanje: knjižica + CD "En ten tini – Pjevajmo i učimo".