Događanja

29.
ožujka 2020.
Nedjelja u 19:00 sati
Velika dvorana

RADIO KAJ - KAJKAVCI U LISINSKOM 2020.
- ODGOĐENO

Nedjelja U 19:00
Velika dvorana
Organizator: RADIO KAJ d.o.o
Odgođeno
Odgođeno
Prema preporuci Ministarstva zdravstva, koncert je odgođen, a novi će termin biti objavljen uskoro. Kupljene ulaznice vrijedit će i za novi termin događanja. 
 
Povrat novca za kupljene ulaznice vrši se na mjestu gdje je ulaznica i kupljena: na blagajni Lisinskog - od utorka, 14. travnja ili na ulaznice.hr, odnosno na podrska@ulaznice.hr. 
 
Organizator zahvaljuje na razumijevanju.
 
 
Nakon uspješno provedenog programa Kajkavci u Lisinskom 2019. godine i međusobnog dogovora organizatora da ovu vrijednu suradnju zajednički nastave i u idućim godinama, nastavlja se ova turističko-gospodarska i kulturno-umjetnička manifestacija.
 
Program:
Od 16 do 19 sati sajamski dio OPG, turizam, gastronomija, nastupi KUD-ova…
Od 19 do 22 sata u Velikoj dvorani koncert kajkavskih izvođača
 
U programima i ponudi predstavit će se nematerijalna kulturna baština (igračke, čipka, medičarski proizvodi, Međimurska popevka, naivna umjetnost…), zaštićeni proizvodi (Varaždinsko zelje, Zagorski puran, štrukli, mlinci, Meso z tiblice, Greblica)… Dio baštine bit će predstavljen i u Velikoj dvorani kao scenografija. 
 
Organizatori će ovoga puta još snažnije obuhvatiti i pokazati kajkavske tradicijske vrijednosti i o njima, na prikladan način, poruku poslati i do sudionika u hrvatskom EU predsjedanju.