Događanja

29.
studenoga 2020.
Nedjelja u 19:30 sati
Velika dvorana

RICHARD CLAYDERMAN
ODGOĐENO
NOVI TERMIN 28. 11. 2021.

Nedjelja U 19:30
Velika dvorana
Organizator: Vitapop d.o.o.
Novi datum koncerta je 28. studenog 2021.
Novi datum koncerta je 28. studenog 2021.
Zbog trenutne epidemiološke situacije u svijetu, sukladno odlukama i preporukama nadležnih službi u svrhu prevencije širenja zaraze koronavirusom (COVID-19) koje uključuju ograničenje broja posjetitelja u zatvorenim prostorima do kraja 2020. godine, odgađa se koncert Richarda Claydermana. Novi datum koncerta je 28. studenog 2021. godine.
 
Kupljene ulaznice vrijede i za novi datum koncerta. Ukoliko odlučite zadržati svoje ulaznice, bili bismo jako zahvalni jer na taj način podržavate i pomažete glazbenoj industriji.
Kupcima kojima novi datum održavanja koncerta ne odgovara, povrat sredstava omogućen je od 31. kolovoza 2020. na prodajnom mjestu gdje su ulaznice i kupljene. Ukoliko ste ulaznice kupili putem internetske stranice Eventima, molimo javite se na info@eventim.hr.
 
Organizator zahvaljuje na podršci i razumijevanju.
 
 
Svjetska turneja Richarda Claydermana povodom 40. obljetnice glazbene karijere. 
 
Vječiti romantičar, kojega je nekadašnja prva dama Amerike Nancy Reagan nazvala Princem romantike, sa svojim rasprodanim koncertima, već više od 30 godina zadivljuje publiku širom svijeta. 
 
Legendarni glazbenik koji je svoju karijeru započeo još u '70-ima, prepoznatljiv je po rekordno prodanom bestseleru Balada za Adelinu, koji je prodao u nevjerojatnoj nakladi od 22 milijuna primjeraka. 
 
Njegova prekretnica u glazbenoj karijeri nesumnjivo je njegovo otkriće od strane priznatoga francuskoga producenta Oliviera Toussainta 1976. godine, koji je upravo tada tražio novu glazbenu zvijezdu. Nedvojbeno ju je pronašao, jer je od prvotno planirane naklade za Baladu za Adelinu, brojka poskočila s 10.000 na 22 milijuna komada. Od tada počinje neodoljiva priča o uspjehu. 
 
Njegovi su koncerti fenomen kojim već desetljećima impresionira i starije i mlađe naraštaje. Njegova glazba izaziva redovite ovacije, a nerijetko i suze. 
 
Na koncertu u Zagrebu izvest će svoja najveća ostvarenja. Koncert će biti nešto zaista posebno zbog izvanrednog koncertnog ambijenta koji pruža Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog. Osigurani su vrhunski zvučni sustav, oprema i svjetlo. Veliki video zaslon posjetiteljima će pružiti još posebniji doživljaj. 
 
U više od 40 godina karijere, Richard Clayderman odsvirao je preko 2000 koncerata po cijelome svijetu, snimio preko 1200 pjesama, prodao više od 85 milijuna albuma i osvojio 340 platinastih i zlatnih ploča. 
 
U svojoj je bogatoj glazbenoj karijeri nastupao s mnogim glazbenim velikanima, uključujući slavni londonski Kraljevski filharmonijski orkestar, Tokijski simfonijski orkestar i mnogim drugima.