Događanja

10.
listopada 2020.
Subota u 20:00 sati
Velika dvorana

THE FRAJLE
OBRADUJ ME

Subota U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
130 kn
150 kn
170 kn
200 kn
Ulaznice
130,00 kn
150,00 kn
170,00 kn
200,00 kn

Nakon što su tri godine zaredom rasprodale Lisinski, Frajle se vraćaju na krilima izuzetno uspješnog novog albuma. 

The Frajle su Marija Mirković, Nataša Mihajlović te Jelena i Nevena Buča. Nedavno su izdale novi album „Obraduj me“ na kojem su se našle neke od najpoznatijih pjesama legendarnih glazbenika, a na svakoj su pjesmi ugostile izvornog izvođača te pjesme. Album je najavila suradnja s Vannom na pjesmi Ako je vrijedilo ištadok aktualni singl, pjesma Žuta ruža, koju su otpjevale sa Željkom Bebekom već mjesecima ne silazi s radijskih top-lista, a dva mjeseca nakon objavljivanja broji čak milijun i pol pregleda na Youtube platformi.
  
Od posljednjeg nastupa u Lisinskom sudjelovale su i na CMC festivalu s pjesmom Zlato, te na Splitskom festivalu s pjesmom Noćas si moje vino. Obje su pjesme također bile na radijskim top-ljestvicama, što je doprinijelo činjenici da je Frajlama 2019. godina bila izuzetno uspješna godina. 
U Lisinskom vas očekuje večer puna neizostavnih evergreena kojima su Frajle svojim glasovima i osobnošću dale novo privlačno ruho i uzbudljiv zvuk, poput Meni trebaš ti, Kao ptica na mom dlanu, SkitnicaAko je vrijedilo išta… Neće izostati ni njihove autorske pjesme koje su već postale dobro znane uspješnice - Ich Liebe Dich, Štiklice, Noćas si moje vino... 

Na koncertu će gostovati Tijana Dapčević Kiki Lesandrić.
 
Koncert zakazan prvotno za 14. ožujka, potom za 18. svibnja odgođen je, a ulaznice kupljene za taj koncert vrijede za ovaj termin.