Događanja

04.
studenoga 2020.
Srijeda u 20:00 sati
Velika dvorana

URBAN&4 - SUTRA ĆEMO PRIČATI

Srijeda U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
120 kn
150 kn
170 kn
200 kn
Ulaznice
120,00 kn
150,00 kn
170,00 kn
200,00 kn
Prema preporuci Ministarstva zdravstva, koncert je odgođen, a kupljene ulaznice vrijede za novi termin 4. studenog 2020. godine.
 
Povrat novca za kupljene ulaznice vrši se na mjestu gdje je ulaznica i kupljena: na blagajni Lisinskog ili na ulaznice.hr, odnosno na podrska@ulaznice.hr. 
 
Organizator zahvaljuje na razumijevanju. 
 
Koncerti karizmatičnog riječkog glazbenika Damira Urbana i njegove četvorke jedinstveni su doživljaji neopisive energije i povezanosti glazbenika i publike nakon kojih se svaki posjetitelj osjeća vitalizirano i pročišćeno. Emocije koje Urban prenosi svojim pjesmama i svojim snažnim glasom iskrene su, tople i svakome neophodne.
 
Urban se bavi glazbom i slikarstvom od najranijih dana, a okušao se i u glumačkim vodama. Iza sebe broji mnoštvo sjajnih koncerata i mnoge glazbene nagrade te velike hitove kao što su Astronaut, Nebo, Black tatoo, Odlučio sam da te volim, Mala truba, Moja, Spelujem ti ispriku, Kornjača, Mjesto za mene, Gledaj i vidi, Kundera (Atom), Ako se napijem do smrti... sve do recentnih pjesama poput Iskre i Diva.
 
Surađivao je s brojnim glazbenicima, snimio je album sa Stjepanom Hauserom, a prošle godine objavljen je i album Urban&4 & Zagrebačka filharmonija.