Događanja

27.
svibnja 2018.
Nedjelja u 11:00 sati
Velika dvorana

ZAGREBAČKI ANĐELI®
ZAGREBU ZA ROĐENDAN

Nedjelja U 11:00
Velika dvorana
Organizator: Glazbeni svijet j.d.o.o.
70 kn
80 kn
90 kn
100 kn
Ulaznice
70,00 kn
80,00 kn
90,00 kn
100,00 kn
Zagrebu za rođendan: prvi samostalni koncert dječjeg zbora i ritmike Zagrebački anđeli® u velikoj dvorani 'Vatroslav Lisinski' pod ravnanjem pijanista maestra Vitomira Ivanjeka-Vite i  akademske flautistice Ines Ivanjek uz atraktivne goste: klapu Kampanel, djeci omiljenu Miu Dimšić, Zagrebačke mažoretkinje, višestruke međunarodne plesne pobjednike plesače PK Petrinia te muški zbor Jarunski dečki i mješoviti zbor Iblerovci 77+. Kako izgleda kad zapjevaju sve generacije zajedno uvjerite se sami!
 
Poslušajte dječji zbor koji uvijek pjeva uživo, a u tri godine postojanja ovo će im biti 84. nastup! Do sada su nastupali u Zagrebu, Samoboru, Ivanić-Gradu, Jadranovu, Labinu i Salzburgu. Nastupali su u velikoj i maloj dvorani Lisinski, MSU-u, HRT-u, radio stanicama, eventima u organizaciji Story-ja, Božiću u Ciboni, kazalištima Komedija i Kerempuh, Muzičkoj akademiji, dvorcu Oršić, Cest is d'best, Adventu u Zagrebu, Dječjoj zborijadi itd. Na repertoaru su poznati dječji hitovi koje su pjevale i njihove mame i bake, autorske pjesme te glazbene poslastice koje izvode uz svoje drage goste.
 
Zagrebači anđeli® broje preko 130 članova, djevojčica i dječaka u dobi od 4 do 14 godina. Dobitnici su Zlatne diplome na natjecanju zborova 2016. i 2017. održanom u Lisinskom u organizaciji Festivala glazbe.
 
Ne propustite ovaj jedinstveni događaj ovog proljeća povodom Dana Grada Zagreba. Koncert je prikladan za sve uzraste i ljubitelje raznih glazbenih žanrova, a na pozornici će nastupiti preko 200 izvođača od 4 do preko 90 godina starosti! Očekuju vas veseli raspjevani i rasplesani Zagrebački anđeli®.