Novosti

5. ožujka 2018.

Frajle daruju ljubav u Lisinskom

Četiri dame - jedan show!
Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča - članice su skupine The Frajle. Činjenično stanje po kojemu su one zapravo četiri vokala i dvije akustične gitare, ne može nikako dočarati što The Frajle jesu. Obrade kojima osvajaju publiku od 2009. godine njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih na glazbenoj sceni, njima su magnetski privukle publiku različitih glazbenih usmjerenja.
 
The Frajle uspijevaju u onome što mnogima nikako nije jasno – na jednom koncertu držati publiku u napetom iščekivanju, izvodeći skladbe u rasponu od ruskih ciganskih do aktualnih pop-rock pjesama. Katkad se čine kao kabaretska skupina, jer ih njihova dojmljiva kostimografija također čini bitno različitima od ostatka glazbene scene.
 
Svoj četvrti album Frajle su nazvale Ljubav na dar. Budući da su uvijek pokazivale da imaju velika srca i isticale da svojom glazbom mogu činiti dobro, odlučile su sav prihod od prodaje CD-a darovati Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama na zagrebačkom Goljaku.
 
Svojim su višegodišnjim radom potvrdile da su stalna i prepoznatljiva pojava na glazbenoj sceni u cijeloj regiji. Svakim albumom donose nešto novo, ali i zadržavaju ono po čemu su postale poznate, rado slušane i omiljene brojnoj publici.
 
Ni Lisinski im nije nepoznanica; na njegovu se pozornicu uvijek rado vraćaju. Koncert Ljubav na dar najavile su za 24. travnja 2018.
Ulaznice možete nabaviti na www.lisinski.hr te na blagajni Dvorane.