Novosti

7. veljače 2020.

Frajle rasprodale dva koncerta, u prodaji su ulaznice za treći

Miljenice publike u Lisinskom će u ožujku održati čak tri koncerta. Njihovi koncerti redovito pobuđuju veliki interes publike, što dokazuju i prva dva koncerta koja su vrlo brzo rasprodana. Stoga će Frajle održati i 3. koncert u Lisinskom, u ponedjeljak, 16. ožujka.
 
Popularne Novosađanke u deset su godina postojanja oduševile brojne obožavatelje svojim odličnim obradama poznatih pjesama, jednako kao i vlastitim pjesmama koje ove talentirane pjevačice i instrumentalistice izvode s neodoljivom energijom i osebujnim šarmom
 
Prošlogodišnji album „Obraduj me“, njihov peti po redu, donio je 10 fantastičnih prepjeva pjesama nekih od najpoznatijih legendarnih glazbenika, koje su djevojke izvele s gostima, izvornim izvođačima tih pjesama: Ninom Badrić, Vannom, Željkom Bebekom, Sašom Lošićem, Alkom VuicomBorisom Novkovićem, Jasnom Zlokić, Anicom Dobrom, Tijanom Dapčević Kikijem Lesandrićem
 
U Lisinskom vas očekuju čak tri večeri ispunjene neizostavnim hitovima kojima su Frajle svojim glasovima i osobnošću dale novo privlačno ruho i uzbudljiv zvuk, kao i njihove originalne pjesme koje su već postale dobro znane uspješnice.
 
Ulaznice za treći koncert, koji će se održati u ponedjeljak, 16. ožujka, po cijenama od 130, 150, 170 i 200 kn, dostupne su na blagajnama Lisinskog te online na www.lisinski.hr i ulaznice.hr.