Novosti

4. veljače 2016.

Glazbena priča Miroslava Škore u Lisinskom

Iza njega su brojne koncertne dvorane i tisuće koncerata. No koncert koji će održati 24. veljače u Lisinskom biti će nešto posebno.

Najuspješniji kantautor tamburaške i pop glazbe,  Miroslav Škoro nakon prošlogodišnja tri koncerta, održati će novi koncert 24. veljače 2016. u Lisinskom pod nazivom "Mene zovu tambure!"Svojim hitovima poput „Ne dirajte mi ravnicu“ ,“Šumi,šumi javore“, “Mata“,“Ne vjeruje srce pameti“, “Majko jedina“ te mnogim drugima puni koncertne dvorane.

Privilegij je nastupati u Lisinskom, a i publika voli doći u Lisinski i poštuje što mi to uvijek napravimo bez struje i dopustimo si da odlutamo i aranžmanski i zvukom u emociju. Lisinski je i mjesto na kojem mogu vježbati još jednu strast, a to je da imam silnu potrebu pričati između pjesama. – rekao je Miroslav Škoro uoči koncerta „Mene zovu tambure u Lisinskom“.

Kroz glazbenu priču, Škoro će otpjevati sve one pjesme koje je pisao o roditeljima, ljubavi, domovini, svojoj kući, konjima i drveću. Pjesme koje je pisao sebi i drugima; pjesme koje su postale dio naših života uz koje smo se rađali, bježali i vraćali se, nadali se, živjeli i umirali...