Novosti

14. svibnja 2020.

Glazbenici u mislima s Lisinskim

Brojni glazbenici javili su se tijekom karantene i nakon potresa u Zagrebu kako bi izrazili svoju podršku Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog i obratili se svojoj publici. Neki od njih snimili su video-poruke...
 
U teškim vremenima, za koja smo uvjereni da su polako iza nas, neki od omiljenih izvođača popularne i rock-glazbe prisjetili su se svojih nastupa u Lisinskom i izrazili želju za što skorim povratkom u svima dragu Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog.
 
U vrlo emotivnoj objavi, Jacques Houdek osvrnuo se na najljepše uspomene koje ga vežu za Lisinski i čak 22 solistička koncerta koja je održao u našoj Dvorani.
 
 
Splitski kantautor Neno Belan javio se iz svojeg studija i s osobitim se ponosom i radošću prisjetio svoja dva rasprodana koncerta koja je održao s Fiumensima uoči Valentinova 2014. godine.
 
 
S optimističnom porukom javila se i Nina Badrić najavljujući sjajnu glazbu koja će se uskoro ponovno oriti Dvoranom Lisinski.
 
 
Frontmen grupe Detour, Nenad Borgudan poslao je poruku podrške svim posjetiteljima Lisinskog.
 
 
Kao i Tonka iz grupe Pavel, koja je vrlo vezana za Lisinski jer je on dio njezinih osobnih uspomena. Prisjetila se i odličnog koncerta koji su Pavel i Detour zajedno održali prije 2 godine.
 
 
Miljenik ženske publike Sergej Ćetković uz snimku jednog od svojih koncerata u Lisinskom najavio je jedan poseban projekt u bliskoj budućnosti i rekao da jedva čeka da se vrati u Lisinski koji za njega i njegovu publiku predstavlja mjesto koje ih čini sretnima i gdje proživljavaju neke od najljepših trenutaka svojih života.
 
 
Ivan Dečak iz grupe Vatra za svoje je video javljanje pripremio veliki najavni transparent njihova nezaboravnog akustičnog koncerta iz 2016. godine.
 
 
Poruke podrške pristižu svakodnevno, od strane izvođača, ali i publike i ovom prilikom još jednom želimo svima zahvaliti i poručiti da se vidimo u sezoni 2020./2021. s još boljim i raznovrsnijim programima! Do onda, glazbu slušamo oko zgrade Lisinskog!
 
Već u listopadu, studenom i prosincu u Lisinskom Vas očekuju veliki koncerti Frajli, Harija Rončevića, Miroslava Škore, Urbana & 4, od kojih su neki već rasprodani te velikih svjetski poznatih glazbenih imena poput Zucchera, Christiana McBridea i osebujnoga klasičarskog dvojca Igudesman&Joo.