Novosti

24. siječnja 2020.

Hit komedija koja je oduševila Hrvatsku ponovno u Lisinskom

„Najbolja predstava ikad!“, „Odlična predstava, zabavna, duhovita i tako stvarna!“ „Obavezno pogledajte!“, „Nipošto ne propuštajte!“ – sve su to komentari oduševljenih gledatelja predstave WHO THE FU*K IS BIBA? koju možete pogledati 13. veljače u Lisinskom.
 
Protekle godine tisuće gledatelja hrlile su u Lisinski pogledati ovu hit komediju, a uslijedila je i turneja po cijeloj Hrvatskoj. Split na Gripama i u Lori – prepuna gledališta i više od 3000 gledatelja! HNK Zadar – 600 gledatelja, ispunjeno do posljednjeg mjesta! Bol, Sutivan, Postira, Biograd, Đurđevac, Slavonski Brod, Velika Gorica... – tisuće i tisuće gledatelja i još mnogi koji su tražili ulaznicu više! 
 
A sada u 2020. ponovo u Zagrebu U Lisinskom – nemojte propustiti vrhunske Slavka Sobina i Petru Kurtelu u hit komediji zbog koje komentari oduševljene publike pljušte na sve strane. 
 
Već uoči Valentinova, 13. veljače, možete ugrabiti priliku i uživati u predstavi autora Igora Weidlicha, u režiji Borisa Kovačevića i organizaciji B GLAD Produkcije i Lisinskog. U predstavi u kojoj se mnogi prepoznaju, salve smijeha odzvanjaju dvoranama, a padne i koja suza. 
 
Međusobne svađe i optuživanja, poljupci, čak i striptiz dio su ove hit predstave. Petra i Slavko utjelovili su Saru i Antu koji su završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Na planirani medeni mjesec na Palma de Mallorcu nisu išli, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morali su pretresti vlastitu intimu, ‘grijehe’ svojih kumova, neke bivše ljubavi i prokleto dugu listu uzvanika. 
 
Pridružite se svima onima koji su uživali u ovoj predstavi i na vrijeme osigurajte ulaznicu. Ne propustite priliku da pogledate komediju koju svi hvale! Uostalom – jedino ćete tako saznati who the fu*k is Biba
 
Ulaznice, po cijeni od 80 kn, dostupne su na blagajnama Lisinskog, te online na www.lisinski.hr i ulaznice.hr.