Novosti

28. veljače 2019.

Izvrsne mlade glazbenice Lana Janjanin i Dina Rizvić uskoro u Lisinskom

"Miracles" je prvi zajednički album dviju iznimno talentiranih mladih glazbenica, Lane Janjanin i Dine Rizvić, koji će uz Jazz orkestar HRT-a predstaviti 21. ožujka u Lisinskom.
 
Njihov čitav život glazbena je priča koju u elegantnom ritmu jazza slave na prvom diskografskom izdanju. Radi se o iznimno kvalitetnom osvježenju na domaćoj glazbenoj sceni koje kvalitetom parira standardima postavljenima na svjetskoj razini. Dobitna kombinacija koja emocijom i harmonijama stvara čarobnu atmosferu po kojoj album prvijenac nosi ime.
 
Kolekcija vrhunskih autorskih pjesama obogatile su i obrade pjesama Đorđa Balaševiće, Arsena Dedića, Franka Sinatre i Colea Portera u laganom jazz izdanju čime je zaokružena cjelina od dvanaest djela koja publiku odvode na jedno otmjeno, damsko jazz putovanje.
 
U Lisinskom će im se na pozornici pridružiti hvaljeni Jazz orkestar HRT-a pod ravnanjem dirigenta Alana Bjelinskog, koji su također garancija vrhunskog glazbenog doživljaja.
 
Svoju su umjetnost stvarale tijekom stručnog usavršavanja na najprestižnijim institucijama diljem svijeta, gdje su usavršile pjevačku, skladateljsku i autorsku tehniku, a ono najvažnije, jedinstvenost koju je riječima nemoguće opisati, zagrebačkoj će publici dočarati 21. ožujka u Lisinskom.
 
Ulaznice za koncert po cijeni od 60 kuna možete nabaviti online na www.lisinski.hr te fizički na blagajni Dvorane.