Novosti

10. veljače 2020.

Lisinski je plesao pod maskama uz pregršt smijeha, veselja, plesa i dobre zabave!

Tradicionalni maskenbal u Lisinskom ove je godine nadmašio sva očekivanja! Mnogobrojna događanja po cijeloj dvorani predvodio je nastup poznatog stand-up komičara Željka Pervana.
 
Nakon prvog, u potpunosti rasprodanog nastupa u Lisinskom, Željko Pervan je za svoj drugi nastup predstave „Izlazak iz ormara“ odabrao najluđu noć u godini. Nikad šarolikija i kreativnija publika do suza se nasmijala na njegove prepoznatljive šale, nakon čega je u dobrom raspoloženju zaplesala uz Disco Magic Band i brojne hitove koje je odabrao DJ King Kong.
 
Šarenilo i veselje ispunilo je svaki kutak dvorane, a tome su dodatno pridonijeli umjetnici iz kolektiva Cirkorama, šetnja s Kolumbinama, KUD Podturen i Zagrebačke mažoretkinje. One najmlađe zabavljao je poseban show lutkarskog teatra Let, koji je također održao zabavnu radionicu izrade maski.
 
Najbolje maske nagrađene su vrijednim nagradama partnera: aranžmani za koncerte grupa Pearl Jam i Guns'n'Roses u Beču koje daruje Svikoncerti.eu, poklon bon u iznosu od 500 kn za kupovinu u web shopu www.zutiklik.hr koji daruje Hrvatska pošta, INA kartice za gorivo u iznosu od 700, 500 i 300 kn, vikend besplatnog korištenja automobila Opel koji daruje Autowill, promo paketi Podravke, 3 SPA paketa za dvoje u Aquaparku Adamovec, noćenje i večera u hotelu Internacional povodom Valentinova, vino vinarije Štampar, ulaznice za izložbu „Zemlja“ u Galeriji Klovićevi dvori, ulaznice za predstavu Antigona u HNK Zagreb te ulaznice za izložbu „Od imaginacije do animacije - šest desetljeća Zagreb filma“ u MSU.
 
Nezaboravan i jedinstveni tulum trajao je do dugo u noć, a dok se dojmovi još uvijek sliježu, počinju pripreme za sljedeće izdanje!
 
 
foto: Tugomir Hrabrić