Novosti

23. rujna 2019.

Lisinski ugostio vrhunski mjuzikl Sunset Boulevard

Pozornica Lisinskog odlično je transformirana u kazališni prostor u kojem su do izražaja došli raskošna produkcija, kostimografija Manuele Paladin Šabanović, orkestar riječke opere HNK-a kojim je ravnao maestro Igor Vlajnić i sjajan glumačko-pjevački tim.
 
Publika Lisinskog još je jednom pokazala koliko je žanr mjuzikla atraktivan svim generacijama, osobito kad je riječ o kultnom mjuziklu velikog Andrewa Lloyda Webbera: Sunset Boulevard ispunio je dvoranu, a zvijezde mjuzikla oduševile publiku.
 
Intrigantna priča o Hollywoodu pedesetih godina prošlog stoljeća o bolesnoj želji za uspjehom i slavom u hrvatskoj je inačici okupila impresivne talente koje predvode Damir Kedžo kao siromašan pisac, odnosno scenarist Joe Gillis i Leonora Surian Popov u ulozi zaboravljene zvijezde nijemih filmova Norme Desmond. Uz njih, publiku su očarali Elena Brumini u ulozi Betty, Nikola Nedić kao Artie, Joeov prijatelj i Bettyn zaručnik, Dario Bercich kao batler Max von Mayerling i mnogi drugi.
Predstavu je režirala Renata Carola Gatica, koreografkinja je Tihana Strmečki, a scenografska rješenja osmislili su Dalibor Laginja i Paola Lugarić.
 
Foto: Buga Cvjetanović