Novosti

24. veljače 2019.

Maskenbalsko ludilo protreslo Lisinski!

Jubilarni, deseti “Lisinski pleše pod maskama” nadmašio je sva očekivanja.
 
Najluđi maskenbal u Zagrebu tradicionalno se održava u Lisinskom. Kreativnosti nije bilo granice, posjetitelji su iznenadili domišljatošću, a kao inspiracija su im poslužila aktualna društvena zbivanja.

Cijela dvorana bila je veliki plesni podij, a onaj najpoznatiji, u Velikoj dvorani, užario je punk-rock ritam najvećih hitova legendarnog Psihomodo popa. Uvijek dobro raspoložena ekipa nije skrivala oduševljenje prvim nastupom u Lisinskom, a publiku su protresli presjekom tridesetpetogodišnje karijere.

U međuvremenu su se u priču uplele vatrene brazilske plesačice, članice najbolje brazilske baletne grupe u Europi, Brasil Bahia Show, koje su digle temperaturu do točke vrelišta.

Tulum se nastavio uz disco hitove splitskog Disco Magic Banda dok su cijele večeri svoje čarolije demonstrirali i ekipa Mak Teatra, Iluzionist Catarza te zaigrani kolektiv Cirkorama. Zagrebačke mažoretkinje zaokružile su rasplesano maskenbalsko slavlje koje je potrajalo dugo u noć uz glazbenu selekciju DJ King Konga.

Najbolje su maske nagrađena vrijednim nagradama, a odabrao ih je zvjezdani žiri – Dalibor Petko, Ivan Šarić i Antonella Malis.

Zahvaljujemo se partnerima Svikoncerti.eu, Turističkoj agenciji Burg d.o.o., Autowillu, INA-i, Aquaparku Adamovec, Hrvatskoj Pošti i Podravci, u čijim će nagradama uživati najbolje maske.
 
Galeriju fotografija s događaja pogledajte na službenom Facebook profilu.