Novosti

9. veljače 2018.

Mia Negovetić - uoči nastupa u Lisinskom priprema nove pjesme i plasman na svjetsko tržište

Magic Musical predstavit će Miju Negovetić u potpuno novom svjetlu.
 
To je njezina prva kazališna uloga kojoj je u proteklih godinu dana posvetila mnogo vremena i truda, no nije zapostavila ni pjevačku karijeru.
 
Uz svakodnevne školske obaveze, Mia marljivo radi na novim pjesmama; rezultat suradnje s vrhunskim producentima iz SAD-a uskoro će ugledati svjetlo dana. Mia je ovaj put stvaralački proces uzela u svoje ruke - nove pjesme pričaju njezinu životnu priču, dio su njezine osobnosti s kojom će se moći poistovjetiti mnogi njezini vršnjaci.
 
Na svjetskom tržištu vlada veliko zanimanje za Mijin talent. Diskografski giganti žele da postane stalni dio njihove obitelji. Unatoč svoj pažnji medija i važnih ljudi iz glazbene industrije, ona svaki dan marljivo surađuje s riječkim Studijom Maraton gdje proširuje vokalna, instrumentalna i scenska znanja potrebna za pravilan i kvalitetan razvoj u smjeru kojim je krenula prije nekoliko godina.
 
Pred njom je velika odgovornost, početak svjetske karijere, izlazak na britansko i američko tržište, no prije svega - Magic Musical u Lisinskom, 17. ožujka.