Novosti

22. listopada 2020.

Obavijest za pretplatnike

Ususret prvim koncertima nove sezone ciklusa Lisinski subotom...
 
Poštovani pretplatnici ciklusa Lisinski subotom,
 
zbog uvedenih epidemioloških mjera ograničili smo broj posjetitelja u Dvorani. Slijedom toga, kako između dostupnih sjedala mora biti razmak od jednog praznog sjedala, nažalost na koncertima Marthe Argerich i Theodosije Ntokou 3. studenoga te Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu 7. studenoga nećete moći sjediti na svojim prethodno odabranim sjedalima, ali bit ćete u Lisinskom zajedno s umjetnicima koje ste željeli čuti i vidjeti uživo!
 
Stoga vas ovom prilikom pozivamo da dođete po svoje zamjenske ulaznice s oznakama novih sjedala za oba koncerta na blagajnu Lisinskog u razdoblju od ponedjeljka, 26. listopada do petka, 30. listopada između 11 i 18 sati. Blagajne će iznimno, samo za vas, biti otvorene i u subotu, 31. listopada od 10 do 14 sati.
 
Kako bismo izbjegli gužve na ulasku u Dvoranu, u predvorjima i na garderobama, preporuka je da u Dvoranu dođete sat vremena prije početka programa. 
 
Ukoliko nećete moći nazočiti koncertu Marthe Argerich, za vas smo osigurali mogućnost besplatnog praćenja internetskog prijenosa koncerta uživo putem poveznice koju ćemo vam, u tom slučaju, poslati elektroničkom poštom.
 
Strogo poštujući sve epidemiološke mjere i brižno pazeći na vaše zdravlje, kao i na zdravlje izvođača i naših zaposlenika, želimo vam toplu dobrodošlicu u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskoga na početku ove, po svemu posebne sezone!
 
Lijep pozdrav i do skorog susreta u Lisinskom!