Novosti

5. lipnja 2020.

Obavijest za pretplatnike ciklusa Lisinski subotom

Poštovani pretplatnici ciklusa Lisinski subotom,
 
nakon što su prema uputi Nacionalnog stožera civilne zaštite, svi programi u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog bili odgođeni ili otkazani i poslije razornoga potresa koji je pogodio Zagreb teško oštetivši i naš zajednički dom u kojemu stanuje glazba, koju smo nesebično i s radošću bili dijelili godinama… napokon Vam se javljamo s ljepšim vijestima. 
 
U bolju budućnost nismo nikada prestajali vjerovati, a sada je odlučno i spremno počinjemo graditi. 
 
U tijeku su uzbudljive pripreme za novu koncertnu sezonu s kojom nestrpljivo želimo prekinuti mučnu tišinu na koju su nas bili prisilili COVID-19 i potres. Ponosno nastavljamo svoju misiju stvaranja neprocjenjivih doživljaja s najvećim svjetskim orkestrima, dirigentima, solistima i hrvatskom glazbenom reprezentacijom na pozornici Lisinskog.
 
Dužni smo Vas obavijestiti da na našim blagajnama u uredovno vrijeme od 10. lipnja 2020. možete dobiti povrat dijela novca kupljenih pretplata za neodržane koncerte protekle sezone.
 
ILI! 
Za taj isti iznos, spremni smo Vam osigurati umanjenu cijenu pretplate za novi program Lisinski subotom 2020/2021. Prihvaćanjem ove naše ponude, odlučite li se ostati uz nas, Vi osobno pomažete Lisinskom i to ne samo novcem, nego i srcem! Lisinski Vas, budite sigurni, u novoj sezoni neće razočarati ni iznevjeriti. Za nekoliko dana, objavit ćemo naš novi program bez konkurencije. Program koji nitko ne može nadmašiti, a samo Vi po posebnim uvjetima u njemu uživati. Svojim povjerenjem u Lisinski subotom, to ste i zaslužili.
Lisinski subotom, uvijek Lisinski!
 
Zahvaljujemo Vam na razumijevanju i želimo Vam sve najbolje.
Vidimo se uskoro!
 
Vaš Lisinski