Novosti

15. listopada 2019.

Pervan „izlazi iz ormara“ u Lisinskom!

Nakon izuzetno uspješnih prošlosezonskih nastupa, rasprodanih izvedbi „Predzadnji put“, „Zadnji put“ i „Reinkarnacija“, legendarni komičar Željko Pervan vraća se u Lisinski s novim programom - „Izlazak iz ormara“!
 
„Izlazim iz ormara. Iz kuće. Iz grada. Ne tajim ništa. Sve što nekada nije bio red reći, došlo je na red. Samo se smijte, meni je svejedno“, tim je riječima Pervan najavio svoj novi show, u kojem ponovno možete očekivati – neočekivano!
 
Ovaj karizmatični glumac, scenarist i ingeniozan kroničar društvene zbilje poznat je u cijeloj regiji; njegovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti, a njegove emisije poput Zločeste djece, Večernje škole i Pervanova dnevnika danas imaju kultni status.
 
„Izlazak iz ormara“ najavljen je za subotu, 1. veljače 2020., a ulaznice, po cijenama od 70, 90, 120 i 140 kn, dostupne su online ovdje ili na blagajnama Lisinskog.
 
Kako Pervan svoju publiku nikad ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija, i više je nego jasno da će i „Izlazak iz ormara“ oduševiti sve njegove poklonike.