Novosti

14. listopada 2020.

Prijenos koncerta Marthe Argerich uživo iz Lisinskog!

Unatoč strogim mjerama zaštite od koronavirusa, ne morate propustiti glazbeni događaj sezone u utorak, 3. studenoga u 19 sati i 30 minuta!
 
Zbog epidemioloških mjera koje trenutno ne dopuštaju boravak svih posjetitelja u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, svim zaljubljenicima u glazbu omogućili smo prijenos uživo koncerta Marthe Argerich i Theodosie Ntokou u sklopu ciklusa Lisinski subotom!
 
Kupnjom ulaznice putem sustava Entrio po cijeni od 60 kn OVDJE, i vi možete iz topline vlastitoga doma uživo pratiti nastup proslavljene pijanistice i neokrunjene kraljice glasovira Marthe Argerich uz visoku razinu kvalitete zvuka i slike.
 
Uz Marthu će 3. studenoga na pozornici Lisinskog nastupiti vrsna mlada grčka pijanistica Theodosia Ntokou s kojom će Martha svirati Concertino za dva glasovira u a-molu, op. 94 Dmitrija Šostakoviča, dok će im se u izvedbama glasovirskih kvinteta Zygmunta Noskowskog i Roberta Schumanna kao i Karnevala životinja, Saint-Saënsove suite, pridružiti ansambli milanske Scale, Quartetto d'archi della Scala i Solisti della Scala, kao i Marthina kći Annie Dutoit-Argerich, kao pripovjedačica. 
 
Ne propustite još jedan neprocjenjiv događaj - Lisinski u vašem domu!
 
KAKO KUPITI ULAZNICE ZA ONLINE PRIJENOS KONCERTA?
 
Prvo posjetite www.entrio.hr i u tražilicu upišite Lisinski ili kliknite na sljedeći link:
 
1)    Na stranici događaja odaberite željeni broj ulaznica te kliknite na dugme "Nastavi“
 
2)    Ukoliko ste se ranije registrirali, kliknite na neku od opcija prijave, a ako prvi put koristite Entrio i trebate otvoriti Entrio korisnički račun, kliknite treću opciju „Prvi put koristim Entrio“
 
3)    Klikom na „Prvi put koristim Entrio“ otvorit će se dodatna polja za upis e-mail adrese, odabir lozinke i osobnih podataka – unesite potrebne podatke i prihvatite opće uvjete korištenja
 
4)    Kliknite na „Registriraj me“
 
5)    Odaberite način plaćanja (više o načinima plaćanja pročitajte pri dnu dokumenta) i upišite tražene podatke
 
6)    Prihvatite Opće uvjete
 
7)    Kliknite na „Plati“
 
8)    Ako ste odabrali plaćanje karticom, bit ćete preusmjereni na WSPay (3D Secure) sustav plaćanja (više o postupku plaćanja pročitajte pri dnu dokumenta), a ako ste odabrali plaćanje bankovnom uplatom, pratite upute unutar sustava i upišite tražene podatke
 
Poveznicu za praćenje prijenosa možete pronaći unutar vašeg Entrio korisničkog profila pod „Moje ulaznice“ te u e-mailu koji ste primili nakon kupovine ulaznice ili klikom na direktan link za streaming:
 
VAŽNO! Prilikom gledanja događaja, preporučamo korištenje Google Chrome ili Microsoft Edge web preglednika

Prilikom plaćanja karticom, nakon što popunite sve potrebne podatke, pritiskom na "PLATI" sustav će Vas preusmjeriti na 3D Secure stranicu (ukoliko Vaša kartica podliježe 3D Secure provjeri), koja je namijenjena zaštiti kupaca od krađe kartica i zloupotrebe prilikom internet plaćanja. Za 3D Secure provjeru potrebno je generirati kôd pomoću tokena ili mobilne aplikacije Vaše banke. Nakon uspješne potvrde identiteta, transakcija je završena i ulaznica se s računom šalje na Vašu e-mail adresu (onu s kojom ste se registrirali u sustav Entrio).

Prilikom plaćanja bankovnom uplatom potrebno je odabrati opciju "Bankovna uplata" i slijediti upute na sustavu.
Nakon što popunite sve potrebne podatke i pritisnete dugme "PLATI" pri dnu stranice, na e-mail adresu koju ste naveli prilikom registracije / prijave na Entrio web stranici, primit ćete ponudu, odnosno upute za plaćanje sa svim potrebnim detaljima. U ovom koraku ulaznice nisu kupljene, već su samo u fazi rezervacije. Ukoliko rezervirane ulaznice ne platite u roku od 72 sata od izrade rezervacije, sustav će automatski rezervaciju poništiti i Vaše rezervirane ulaznice vratiti u prodaju.
Kada uplata bude vidljiva na računu i evidentirana u Entrio sustavu - za što je obično potrebno od 2 do 4 radna dana od dana uplate (ovisno o banci) - na vašu će e-mail adresu biti poslani ulaznica i račun.

Ukoliko račun treba glasiti na tvrtku, prilikom kupovine potrebno je u odjeljku "Podaci za račun" odabrati "Račun na ime tvrtke (R1)" i upisati sve potrebne podatke.

Imate li poteškoća prilikom kupovine, javite se na info@entrio.hr i njihova će vam ekipa rado pomoći!