Novosti

6. prosinca 2015.

Rasprodani dječji događaji - dodani novi datumi!

Zbog velikog interesa publike i rasprodanih prvih termina najavljujemo drugi u nizu dječji koncert Jacquesa Houdeka te novu izvedbu magične dječje predstave Luke Vidovića!

Novi koncert Jacquesa Houdeka: Kad si sretan - najljepše dječje pjesme održati će se odmah nakon prvog koncerta, također u nedjelju 6. prosinca s početkom u 12 sati!

Hrvatski 'The Voice' – JACQUES HOUDEK vraća se s posebnim programom u Lisinski gdje nas očekuje jedinstveni glazbeni doživljaj na kojemu će Jacques Houdek sa svojom vjernom publikom proslaviti 10. rođendan albuma koji je obilježio odrastanje tisuća i tisuća klinaca.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Druga po redu predstava najdražeg dječjeg mađioničara Luke Vidovića: Mala dvorana za velike čarolije održati će se također u subotu 12. prosinca s početkom12 sati u Maloj dvorani Lisinski odmah po završetku prve izvedbe!

Očekuje vas nezaboravna predstava ispunjena smijehom i zabavom te nevjerojatni trikovi koji će vašu djecu, ali i vas, ostaviti bez daha!

Vidimo se u prosincu u Lisinskom!