Novosti

1. prosinca 2016.

Senzacionalne The Frajle rasprodale Lisinski i najavile još jedan koncert

Četiri dame održale koncert pred punom Dvoranom i najavile novi koncert 1. prosinca.
Simpatične članice novosadskog benda The Frajle, Marija Mirković, Nataša Mihajlović, sestre Jelena i Nevena Buča, u Zagrebu uživaju veliku popularnost, stoga i ne čudi što je njihov koncert u četvrtak u Lisinskom rasprodan nakon čega je uslijedio novi termin rezerviran 1. prosinca. Slična situacija, djevojkama poznatim po energičnim nastupima dogodila se i prošle godine.
 
- Rasprodan je bio prvi koncert, pa smo morale održati još jedan. Povijest se ponavlja i jedino što možemo reći je da smo jako sretne zbog toga i da nam ta vrsta potvrde godi – kažu Frajle koje su zagrebačkoj publici predstavile nove pjesme s albuma „ B strana ljubavi“, neke nove obrade, i , kako kažu nove priče.
 
Njihovu glazbu nazivaju „vojvođanski tango“, „bećarski cabaret“, „ženski bećarac“, „Balkan swing“, ili CD za dizanje energije i motivaciju. U svakom slučaju, uspješno spajaju mnoge glazbene pravce, od tanga, jazza, swinga do romske glazbe.
Od djevojaka koje su uvijek zaljubljene i ljubav im je inspiracija, publika može očekivati nove uratke u kojima najavljuju eksperimentiranje instrumentima i zvukom. 
 
(Izvor: Jutarnji list)