Novosti

10. travnja 2020.

Sretan Uskrs!

Dragim posjetiteljima Dvorane Lisinski i onima koji će to tek postati...
 
Glazba nas osnažuje i spaja u najljepšim i najtežim trenucima života. Ona je u nama, našim dušama i tijelima, gdje god se nalazili, kako god se osjećali. Ispunjava nas nadom i optimizmom, kao najvjerniji životni suputnik na kojeg se uvijek možemo osloniti. 
 
Nažalost, ništa ne može zamijeniti vrhunski glazbeni doživljaj uživo, u čarobnom ambijentu naše najdraže Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog koji bez Vas, dragi naši pretplatnici, nije potpun. 
 
Nalazimo se u teškim vremenima kada su tradicionalne subotnje večeri, ispunjene radošću, ljubavlju, smijehom, dugogodišnjim prijateljstvom i najboljom glazbom morale privremeno utihnuti, odmoriti, kako bi uskoro, za dobrobit i s najvećom sigurnošću za svakog sudionika ovih uistinu impresivnih i jedinstvenih bisera ogrlice sretnog života, ponovno zasjale najvećim sjajem! 
 
Unatoč nizu nedaća koje su nas u posljednjih nekoliko tjedana snašle, želimo Vam poručiti da nikada nećemo odustati od najboljeg glazbenog doživljaja! Radimo sve kako bismo se što prije mogli susresti u sigurnom i zdravom okruženju naše Dvorane te tako zajedno započeli novi stavak ove dinamične i često nepredvidljive simfonije života! 
 
Nadamo se da ste dobro, da nadolazeće blagdane provodite u krugu najbližih, uz glazbenu podlogu koja vas svakom notom podsjeća na čarobne subotnje večeri u Lisinskom, kojima ćemo se, obećajemo, vrlo brzo vratiti. 
 
Želimo Vama i Vašoj obitelji sretan i blagoslovljen Uskrs! 
 
Vidimo se uskoro u Lisinskom!