Novosti

17. veljače 2020.

Stjepan Jeršek – Štef i glazbene legende u Lisinskom

„Najslavonskiji Zagorac i najzagorskiji Slavonac“ na koncertu u Lisinskom 26. svibnja okupit će brojne glazbene goste, a program će voditi Branko Uvodić.
 
Na velikom koncertu u Lisinskom Stjepan Jeršek Štef ugostit će legende domaće glazbene scene Krunoslava Kiću Slabinca, Miroslava Škoru, Šimu Jovanovca, Martu Nikolin, Vlatku Kopić Tenu i mnoge druge, kao i popularne komičare i glumce Davora Dretara Dreleta, Vida Baloga, Adama Končića, Damira Folnegovića Blaža i Mladena Horvata-Denisa.
 
Kao posebni gosti nastupit će Željko Nikolin, Ivan Plivelić, Franjo Slavko Batorek, Tomislav Klasan i Dalibor Zavođa.
 
Stjepan Jeršek – Štef od malena je neizmjerno volio glazbu, a samostalnu je glazbenu karijeru započeo prije 28 godina, nakon dugogodišnjeg nastupanja u osječkim, bizovačkim i županjskim vokalno-instrumentalnim sastavima i kulturno-umjetničkim društvima.
 
Od 1991. godine bio je hrvatski branitelj, a 1992. snima svoj prvi album s domoljubnim pjesmama "Slavonsko more". Nakon godina stvaranja, 1996. godine snima album "Ej berdo, berdo". Godine 1999. objavljen mu je album "Ja volim i živim", 2003. godine "Vozi skela", a 2010. godine "Sve poštivan, svoje uživam". Godine 2011. izašla je "Zlatna kolekcija", 2013. godine s gostima je snimio album "Iz Požege sa ljubavlju" te 2019. godine album "Ljube se dva goluba". 
 
Nastupio je na brojnim festivalima i dobitnik je mnogih priznanja i zahvalnica te nagrade Status Hrvatske glazbene unije za 45 godina glazbenog djelovanja. 
 
Cijena ulaznice za koncert iznosi 100 kn, a ulaznice su dostupne na blagajnama Lisinskog te online na www.lisinski.hr i ulaznice.hr.