Novosti

24. travnja 2017.

The Beatles Revival Orchestra najavili brojne glazbene zvijezde koje će sudjelovati na koncertu

"Sve nas povezuje ljubav prema The Beatlesima i njihovoj glazbi, a cilj nam je napraviti pravu glazbenu svečanost i pokloniti se Beatlesima na način na koji oni to zaslužuju."
 
Prigodom proslave 50. obljetnice albuma Beatlesa Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band, Beatles Revival Orchestra na svom će koncertu u Lisinskom, 28. svibnja, okupiti poznate hrvatske glazbene zvijezde, ujedno i velike fanove legendarnih buba.
 
Riječkom Beatles Revival Bandu i orkestru Olje Dešića na pozornici Lisinskog pridružit će se Oliver Dragojević, Neno Belan, Radojka Šverko, Aljoša Serić, Daria Hodnik, Marko Tolja, Damir Kedžo, Detour, Luce,The Blondes, Mia Negovetić, Frano Živković, Akvarel, Vedran Božić, Stijepo Gleđ Markos, Bruno i Jan Kovačić, Diana Grubišić Ćiković, Zvjezdan Ružić, Bero Blažević i Tina Kresnik iz Parnog valjka te Akademski zbor Ivan Goran Kovačić. Ova lepeza gostiju dokaz je da dobra glazba ne poznaje dobne, spolne ni žanrovske granice. Vjerujemo da će publika uživati jednako kao i mi na bini - najavljuju članovi benda.
 
Koncert je podijeljen u dva dijela: izvedba legendarnog albuma Sgt. Peppers Lonelv Hearts Club Band u cijelosti te najvećih uspješnica Beatlesa poput Yesterday, She Loves You, Let It Be, uz pratnju orkestra i dodatnih glazbenika. Zagrebački nastup središnji je koncert slavljeničke turneje koja se planira po hrvatskim gradovima tijekom 2017. Na facebook stranici Beatles Revival Banda pokrenut je izbor za najvećeg fana Beatlesa u Hrvatskoj, koji osvaja dvije ulaznice za koncert, backstage akreditacije te priliku za druženje s glazbenicima.
 
Ulaznice su u prodaji na blagajni Dvorane ili online: eventim.hr i ulaznice.hr
 
(Izvor: Glas Slavonije, 23. veljače 2017.)