Novosti

17. prosinca 2019.

The Frajle ponovo stižu u Lisinski!

Nakon što su prošle godine treći puta rasprodale dva koncerta u Lisinskom i nastavile niz rasprodanih koncerata u Hrvatskoj, Frajle dolaze u Lisinski 14. ožujka na krilima izuzetno uspješnog novog albuma "Obraduj me".
 
Koncert u Lisinskom, nazvan po novom albumu Obraduj me, 14. će ožujka nesumnjivo obradovati sve prisutne, kako publiku, tako i one na pozornici. Bit će to večer puna neizostavnih evergreena po kojima su Frajle poznate širom regije, poput Meni trebaš ti, Kao ptica na mom dlanu, Skitnica ili Ako je vrijedilo išta, no i vlastitih pjesama koje su dosad već postale dobro poznati hitovi - Menjam dane, Ich Liebe Dich, Štiklice, Noćas si moje vino... 
 
The Frajle čine četiri žene - Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča - koje su sad već svojevrstan fenomen ovih prostora. Gdje god nastupale, od jadranske obale, istarskih gradića ili kontinentalnog dijela Hrvatske, njihovi su koncerti mahom rasprodani, a publika još danima ostaje pod dojmom dobre energije. 
 
Na nedavno objavljenom albumu Obraduj me našle su se neke od najpoznatijih pjesama legendarnih glazbenika, a na svakoj pjesmi Frajle su ugostile originalnog izvođača te pjesme. Album je najavila suradnja s Vannom na pjesmi Ako je vrijedilo išta, dok aktualni singl, pjesma Žuta ruža, koju su otpjevale sa Željkom Bebekom, već mjesecima ne silazi s radijskih top-ljestvica, a dva mjeseca nakon objavljivanja broji čak milijun i pol pregleda na Youtube platformi. 
 
U subotu, 14. ožujka publiku očekuju zavodljive i razigrane melodije, dojmljiva scenografija i rasvjeta te šarmantna i opuštena interakcija. 
 
Nabavite svoje ulaznice na vrijeme, po cijenama od 130, 150, 170 i 200 kn, na blagajnama Lisinskog ili online na www.lisinski.hr i ulaznice.hr