Novosti

22. siječnja 2016.

Tjedan vjenčanja u Lisinskom

23. - 25. 1. Sve za vjenčanje u Lisinskom!
 
Na ekskluzivnoj lokaciji, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, na interaktivan način predstavit će svoje usluge i proizvode svi oni koji će vaše vjenčanje učiniti nezaboravnim iskustvom. Najbolji saloni vjenčanica, bendovi, fotografi, svadbene dvorane, restorani, slastičari, cvjećari, dizajneri i vinarije.

Bendove, klape i tamburaše, zadužene za dobru atmosferu na svadbi, poslušat ćete u Lisinskom i možda odabrati na licu mjesta.

Posjetitelji će besplatno isprobavati vina poznatih vinarija kako bi lakše odabrali ono pravo koje će opustiti drage goste. Razgledat će maštovito uređene stolove dizajnera interijera, cateringa i poznatih zagrebačkih slastičarnica. Svi koji žele da njihov prvi ples izgleda u stilu pobjedničkog para Plesa sa zvijezdama moći će zaplesati s Nicolasom i odlučiti se za plesnu školu sa svojim dragim ili dragom. Izlagat će i najpoznatije zagrebačke dvorane i restorani koji će posjetiteljima prezentirati ambijent i dočarati atmosferu koju pružaju.

U Lisinskom će se moći pronaći i izlagači koji mogu dodatno pridonijeti originalnosti vašeg vjenčanja. Nastupit će izvrsni komičari, idealni da u trenutku predaha smijehom ispune svečanost. Prisutstvovat će karikaturisti spremni u minuti ovjekovječiti lik svakog vašeg gosta, izlagat će vlasnici rijetkih oldtimera koji mogu svadbi dodati dašak glamura. Bit će tu i timovi zaduženi za spektakularni vatromet. Ostatak priče otkrijte sami u prostoru Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog!