Novosti

16. siječnja 2019.

Tomislav Mužek priprema repertoar za pamćenje u Lisinskom

Naš proslavljeni i nagrađivani tenor 8. travnja izvodi program koji istinski ljubitelji glazbe ne smiju propustiti!
 
Svjetski priznati lirski tenor Tomislav Mužek u pratnji Miroslava  Lesića na gitari, Tomislava  Modrića na glasoviru i Mladena Kosovca na harmonici i klarinetu priprema repertoar za pamćenje.
 
Oni koji su već slušali Mužek & Trio znaju da mogu očekivati neobičan spoj talijanskih kancona i klasike s popularnim pjesmama koje umjetnici biraju po vlastitom ukusu. Bit će tu hitova Erica Claptona, Stinga, Arsena Dedića i drugih, ali i klasičnih izvedbi Chitarre Romane i drugih kancona, naravno, sve u posebnom aranžmanu ovih divnih glazbenika. U planu su i gosti iznenađenja koji će večer u Lisinskom upotpuniti i učiniti nezaboravnom.
 
Trio nacionalnog opernog prvaka čine:
Miroslav Lesić –  gitarist, skladatelj, producent, aranžer i tonski snimatelj. Višestruko nominiran i okrunjen nagradama Porin i Status; istaknuti član HRT banda Nikše Bratoša te suradnik brojnih zvijezda domaće i inozemne pop/rock scene;
Tomislav Modrić –  pijanist, prof. klavira, producent, skladatelj i aranžer. Također je višestruko nominiran za glazbenu nagradu Porin te je kao dio producentskog tima dobitnik nagrade Golden rose u Luzernu 2007. godine; suradnik je brojnih hrvatskih i inozemnih izvođača;
Mladen Kosovec – harmonikaš i klarinetist, među ostalim i član ansambla 'Tango Appassionato' koji svoje slušatelje rado odvodi u čaroban svijet tanga, čardaša i romanse.
 
Ulaznice po cijeni od 120/160/200/250 kuna mogu se nabaviti online na www.lisinski.hr, blagajni Dvorane i prodajnim mjestima u sustavu ulaznice.hr.