Novosti

9. siječnja 2019.

Tradicionalni maskenbal uz kralja rock-zabave i cirkuske senzacije

Deset godina maskenbalske tradicije u Lisinskom obilježavamo u raskošnom fašničkom stilu!
 
Karnevalske atrakcije ovogodišnjeg plesa pod maskama predvode nezamjenjivi roker Davor Gobac i legendarni bend PSIHOMODO POP koji za Veliku dvoranu pripremaju jedinstvenu ludističku glazbenu zabavu!
 
Senzualni, vatreni i strastveni ples čudesnih brazilskih plesačica najbolje brazilske baletne grupe u Europi - Brasil Bahia Show dizat će temperaturu do točke vrelišta. Brazilski nogomet je precijenjen, ali brazilske plesačice istinska su senzacija koja mami osmijehe i uzdahe, a uz njih se svi osjećaju kao pobjednici!
 
Glazbenoj i scenskoj raznolikosti pokladama u Lisinskom pridonijet će Disco Magic Band, misionari dobrih vibracija i neobičnih kostima i perika, s plesačicama i pjevačicom čiji glas razbija kristalne disco kugle! Za sve željne još veće glazbene šarolikosti, tu je otprije poznat, vješto zamaskiran DJ King Kong.
 
Mak teatar dovodi vrhunske zabavljače, iluzionist Catarza u Dvoranu unosi duh mističnosti i čarolije, veliki promicatelj cirkuske umjetnosti, zaigrani kolektiv Cirkorama oduševljavat će posjetitelje oslikavanjem lica i cirkuskim vještinama,dok će Zagiland osigurati zabavne kutke i igraće konzole za najmlađe i one koji ne žele priznati da to nisu.
 
Nijedno slavlje, pa tako ni maskenbalsko, ne bi bilo potpuno bez najboljeg europskog sastava mažoretkinja - Zagrebačkih mažoretkinja!
 
Stručno će povjerenstvo najboljim maskama, već tradicionalno u više kategorija, dodijeliti bogate i atraktivne nagrade:
 
Koncert: Maroon 5 – Prag 3 dana – 2 aranžmana (smještaj, prijevoz, ulaznica FAN PIT) daruje svikoncerti.eu
Koncert Bon Jovi – Klagenfurt 1 dan – 2 aranžmana (prijevoz, ulaznica PARTER) daruje svikoncerti.eu
Tijelovo u Beču (Ljetni noćni koncert u Schoenbrunnu, Bečka filharmonija - Gustavo Dudamel, Yuja Wang / 20-21.6.2019.) daruje Turistička agencija Burg d.o.o.
Vikend besplatnog korištenja automobila Crossland X daruje Autowill
INA kartice za gorivo u iznosu od 700, 500 i 300 kn
6 x „SPA cijeli dan“ paket daruje Aquapark Adamovec
500 kn kupon za kupnju na web shop-u www.zutiklik.hr daruje Hrvatska pošta
Promo paketi Podravke
  
Doživite 23. veljače jubilarno izdanje Lisinski pleše pod maskama uz najveselije maškare i raznolik glazbeno-zabavni program!
 
Ulaznice po cijeni od 120 kn dostupne su na blagajnama Lisinskog i online na www.lisinski.hr.