Novosti

9. siječnja 2019.

Tradicionalni maskenbal uz kralja rock-zabave i cirkuske senzacije

Deset godina maskenbalske tradicije u Lisinskom obilježavamo u raskošnom fašničkom stilu!
 
Karnevalske atrakcije ovogodišnjeg plesa pod maskama predvode nezamjenjivi roker Davor Gobac i legendarni bend PSIHOMODO POP koji za Veliku dvoranu pripremaju jedinstvenu ludističku glazbenu zabavu!
 
Uz uvijek svjež i drugačiji Psihomodo pop, glazbenoj i scenskoj raznolikosti pokladama u Lisinskom pridonijet će Disco Magic Band, misionari dobrih vibracija i neobičnih kostima i perika, s plesačicama i pjevačicom čiji glas razbija kristalne disco kugle! Za sve željne još veće glazbene šarolikosti, tu je otprije poznat, vješto zamaskiran DJ King Kong.
 
Mak teatar dovodi vrhunske zabavljače, iluzionist Catarza u Dvoranu unosi duh mističnosti i čarolije, veliki promicatelj cirkuske umjetnosti, zaigrani kolektiv Cirkorama zajedno sa žonglerima Huzjak i klaunom Cuni oduševljavat će posjetitelje oslikavanjem lica i cirkuskim vještinama,dok će Zagiland osigurati zabavne kutke i igraće konzole za najmlađe i one koji ne žele priznati da to nisu.
Da nikome ne bude hladno, čak naprotiv, pobrinut će se najbolja brazilska grupa u Europi - baletna grupa Brasil Bahia Show.
 
Nijedno slavlje, pa tako ni maskenbalsko, ne bi bilo potpuno bez najboljeg europskog sastava mažoretkinja - Zagrebačkih mažoretkinja!
 
Stručno će povjerenstvo najboljim maskama, već tradicionalno u više kategorija, dodijeliti bogate i atraktivne nagrade!
  
Doživite 23. veljače jubilarno izdanje Lisinski pleše pod maskama uz najveselije maškare i raznolik glazbeno-zabavni program!
 
Ulaznice po cijeni od 120 kn dostupne su na blagajnama Lisinskog i online na www.lisinski.hr.